-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rouhi, Milad, Garavand, Farhad, Heydari, Mahshid, Mohammadi, Reza, Sarlak, Zahra, Cacciotti, Ilaria, Razavi, Seyed HadiAff5, IDs11694023023255_cor7, Mousavi, Mohammad, Parandi, EhsanAff6, IDs11694023023255_cor9
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(3):2146-2161
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Naeini, Kiana Kassaeian, Mousavi, Mohammad, Kiani, HosseinAff1, IDs1169402302214x_cor3, Labbafi, Mohsen, Amiratashani, Farzane, Parandi, EhsanAff1, IDs1169402302214x_cor6
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(2):1038-1052
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Parandi, Ehsan, Mousavi, Mohammad, Kiani, Hossein, Nasirijoonaghani, Sama, Rouhi, Milad, Rashidi Nodeh, Hamid, Assadpour, Elham, Zhang, Fuyuan, Jafari, Seid Mahdi
المصدر: In Chemical Engineering Journal 15 September 2024 496
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Safaripour, Maryam, Saidi, Majid, Jahangiri, Alireza, Nodeh, Hamid Rashidi, Parandi, Ehsan
المصدر: In Journal of Environmental Chemical Engineering October 2024 12(5)
-
5دورية أكاديمية
المصدر: In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 266 Part 1
-
6دورية أكاديمية
المصدر: In Food Hydrocolloids March 2024 148 Part A
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Amiratashani, Farzane, Yarmand, Mohammad Saeid, Kiani, Hossein, Askari, Gholamreza, Naeini, Kiana Kassaeian, Parandi, Ehsan
المصدر: In International Journal of Biological Macromolecules January 2024 254 Part 3
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Parandi, Ehsan, Mousavi, Mohammad, Kiani, Hossein, Rashidi Nodeh, Hamid, Cho, Jinwoo, Rezania, Shahabaldin
المصدر: In Energy Conversion and Management 1 November 2023 295
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Abedi-Firoozjah, Reza, Parandi, Ehsan, Heydari, Mahshid, Kolahdouz-Nasiri, Azin, Bahraminejad, Mahshid, Mohammadi, Reza, Rouhi, Milad, Garavand, Farhad
المصدر: In Food Chemistry 30 October 2023 424
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hadi Jume, Binta, Parandi, Ehsan, Nouri, Mehran, Aghel, Babak, Gouran, Ashkan, Rashidi Nodeh, Hamid, kamyab, Hesam, Cho, Jinwoo, Rezania, Shahabaldin
المصدر: In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification September 2023 191