-
1
المصدر: College English. Nov 1964 26(2):117-123.
Peer Reviewed: Y
Page Count: 7
Descriptors: Concept Formation, Creative Thinking, Curriculum Development, Descriptive Writing, Elementary School Teachers, English Curriculum, English Instruction, English Literature, Expository Writing, Literary Criticism, Literary Influences, Literature Appreciation, Teacher Education, Writing (Composition), Writing Skills, Written Language
Journal Code: RIEMAY1970
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Parkinson, Thomas F.
المصدر: College English, 1964 Nov 01. 26(2), 117-123.
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/373662
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Furr, A. Keith, Parkinson, Thomas F., Ryther, John, Bache, Carl A., Gutenmann, Walter H., Pakkala, Irene S., Lisk, Donald J.
المصدر: Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology. January 1981 26(1):54-59
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Furr, A. Keith, Parkinson, Thomas F., Bache, Carl A., Gutenmann, Walter H., Pakkala, Irene S., Lisk, Donald J.
المصدر: Archives of Environmental Contamination and Toxicology. September 1981 10(5):647-651
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ryther, John, Losordo, Thomas M., Furr, A. Keith, Parkinson, Thomas F., Gutenman, Walter H., Pakkala, Irene S., Lisk, Donald J.
المصدر: Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology. December 1979 23(1):207-210
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Nature; 2/9/1963, Vol. 197 Issue 4867, p611-612, 2p
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: PARKINSON, THOMAS F., GRANT, LOUIS G.
المصدر: Nature; 2/2/1963, Vol. 197 Issue 4866, p479-480, 2p
-
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gutenmann, Walter H., Wachs, Timothy, Bache, Carl A., Lisk, Donald J., Furr, A. Keith, Wszolek, Patricia C., Pakkala, Irene S., Parkinson, Thomas F.
المصدر: Environmental Science & Technology; Dec1979, Vol. 13 Issue 12, p1503, 0p
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Bache, Carl A., Lisk, Donald J., Furr, A. Keith, Doss, G. James, Gutenmann, Walter H., Parkinson, Thomas F., Elfving, Don C.
المصدر: Journal of Agricultural & Food Chemistry; Jan/Feb1981, Vol. 29 Issue 1, p156, 0p