-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Ruth O. Agabje, Adeshola A. Babayeju, Deborah O. Opaleke, Fausat L. Kolawole, Abdulhameed A. Badmos, Patrick B. Njobeh, Oluwafemi A. Adebo
المصدر: Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Consumer survey, Groundnut, Physicochemical properties, Vegetable oils, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2731-4286
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 8, Iss , Pp 100197- (2024)
مصطلحات موضوعية: A. flavus, Aflatoxin, Maize, Molecular identification, biomonitoring, LC-MS, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Oluwatosin E. Taiwo, Hamza Abdul, Ginalyn A. Rustria, Ajibola B. Oyedeji, Oluwafemi A. Adebo, Abe S. Gerrano, Stephen O. Amoo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100372- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, Functional properties, Pounded yam, Texture, Yam flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Sefater Gbashi, Chiemela E. Chinma, Janet A. Adebo, Oluseyi M. Ajayi, Oluwafemi A. Adebo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100357- (2023)
مصطلحات موضوعية: GC-HRTOF-MS, Legume, Metabolite, Pasta, Whole wheat, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: NFS Journal, Vol 23, Iss , Pp 24-29 (2021)
مصطلحات موضوعية: Cereals, Deoxynivalenol, Masked mycotoxins, Zearalenone, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Bunmi K. Olopade, Solomon U. Oranusi, Obinna C. Nwinyi, Patrick B. Njobeh, Isiaka A. Lawal
المصدر: AIMS Agriculture and Food, Vol 4, Iss 3, Pp 643-657 (2019)
مصطلحات موضوعية: Decontamination, binding agents, zearalenone, montmorillonite, Cymbopogon citratus, millet, Agriculture (General), S1-972, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Oluwafemi A. Adebo, Patrick B. Njobeh, Steve C. Z. Desobgo, Mark Pieterse, Eugenie Kayitesi, Derek T. Ndinteh
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 6, Iss 8, Pp 2028-2035 (2018)
مصطلحات موضوعية: flavor, GC×GC‐TOF‐MS, nkui, SPME, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Rhulani Makhuvele, Kayleen Naidu, Sefater Gbashi, Velaphi C. Thipe, Oluwafemi A. Adebo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Heliyon, Vol 6, Iss 10, Pp e05291- (2020)
مصطلحات موضوعية: Food science, Food safety, Mycotoxin, Fungal invasion, Detoxification, Plant extracts, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Bunmi K. Olopade, Obinna C. Nwinyi, Joseph A. Adekoya, Isiaka A. Lawal, Olushola A. Abiodun, Solomon U. Oranusi, Patrick B. Njobeh
المصدر: The Scientific World Journal, Vol 2020 (2020)
مصطلحات موضوعية: Technology, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sarem Targuma, Patrick B. Njobeh, Patrick G. Ndungu
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 14, p 4284 (2021)
مصطلحات موضوعية: environment, food commodities, pollutants, magnetic nanomaterial, extraction, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource