-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Alphonse Wanignon Dossou, Baké Marie Thérèse Seko Orou, Gwladys Komagbe, Philippe Sessou, Abdou Karim Issaka Youssao, Souaïbou Farougou, Joseph Djidjoho Hounhouigan, Jacques Mahillon, Roch Mongbo, Marc Poncelet, Samiha Boutaleb, Sylvie Gobert, Yann Eméric Madode, Paulin Azokpota, Antoine Clinquart, Marie-Louise Scippo, Caroline Douny
المصدر: Dairy, Vol 5, Iss 2, Pp 271-286 (2024)
مصطلحات موضوعية: West Africa, dairy products, Wagashi Gassirè cheese, nutritional properties, chemical contaminants, human risk assessment, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Faïck Bello, Elie Koukou, Sam Bodjrenou, Céline Termote, Paulin Azokpota, Waliou Amoussa Hounkpatin
المصدر: BMC Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
مصطلحات موضوعية: School feeding, Nutrition education program, Public primary school, Benin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456, Medicine (General), R5-920
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2055-0928
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Eustache C. Hounkpe, Philippe Sessou, Souaïbou Farougou, Georges Daube, Véronique Delcenserie, Paulin Azokpota, Nicolas Korsak
المصدر: Veterinary World, Vol 16, Iss 10, Pp 2016-2028 (2023)
مصطلحات موضوعية: africa, antibiotic resistance, escherichia coli virulence genes, food, systematic review, Animal culture, SF1-1100, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Marius Affonfere, Flora Josiane Chadare, Yann Emeric Madode, Finagnon Toyi Kévin Fassinou, Gudrun B. Keding, Paulin Azokpota
المصدر: Engineering Reports, Vol 5, Iss 8, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: Cochlospermum spp, enriched foods, mineral deficiencies, plant food, root, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Electronic computers. Computer science, QA75.5-76.95
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2577-8196
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Eustache C. Hounkpe, Philippe Sessou, Souaïbou Farougou, Ignace Dotche, Georges Daube, Véronique Delcenserie, Paulin Azokpota, Nicolas Korsak
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e17135- (2023)
مصطلحات موضوعية: Food of animal origin, Good hygiene and production practices, Survey, Food safety, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mariama Hima Gagara, Philippe Sessou, François S. P. Dossa, Paulin Azokpota, Issaka A. K. Youssao, Soumana Abdoulaye Gouro, Souaibou Farougou
المصدر: Veterinary World, Vol 15, Iss 6, Pp 1541-1549 (2022)
مصطلحات موضوعية: bovine, fermented milk, microbiological quality, milk, physical parameters, Animal culture, SF1-1100, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gwladys S. Komagbe, Alphonse Dossou, Baké Marie-Thérèse Seko Orou, Philippe Sessou, Paulin Azokpota, Issaka Youssao, Joseph Hounhouigan, Marie-Louise Scippo, Antoine Clinquart, Jacques Mahillon, Souaïbou Farougou
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2023)
مصطلحات موضوعية: milk, cheese, hygiene, quality, Benin (West Africa), Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Marius Affonfere, Flora Josiane Chadare, Finagnon Toyi Kévin Fassinou, Elise F. Talsma, Anita R. Linnemann, Paulin Azokpota
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 7, Pp 3824-3835 (2021)
مصطلحات موضوعية: anemia, food‐to‐food fortification, food supplementation, minerals, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Marius Affonfere, Yann E. Madode, Flora J. Chadare, Paulin Azokpota, D. Joseph Hounhouigan
المصدر: Scientific African, Vol 16, Iss , Pp e01264- (2022)
مصطلحات موضوعية: Undernutrition, Fermentation, Acceptability, In vitro solubility, Science
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Marius Eric Badoussi, Yann E. Madode, Célestin K. C. Tchekessi, Laurenda Honfozo, Ifagbémi Bienvenue Chabi, Kamirou Chabi Sika, Arlette Adjatin, Joseph D. Hounhouigan, Paulin Azokpota
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1745-4557