-
1دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3
المؤلفون: Pećina, Mateja
المساهمون: Ivanković, Ante
مصطلحات موضوعية: BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Poljoprivreda (agronomija). Proizvodnja i prerada animalnih proizvoda, Animal husbandry and breeding. Produce of domestic animals and game, BIOTECHNICAL SCIENCES. Agronomy. Production and Processing of Animal Products, Stočarstvo i uzgoj životinja. Proizvodi domaćih životinja i divljači, goveđe meso, beef meat, udc:636/637(043.3), FASN, fatty acids, SCD, GH, masno tkivo, polymorphism, adipose tissue, polimorfizam, polimorfizam, FASN, SCD, GH, goveđe meso, masno tkivo, masne kiseline, masne kiseline
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9eb2f6b26909f54876af733dda15d99d
https://repozitorij.agr.unizg.hr/islandora/object/agr:2852 -
4
المؤلفون: Pećina, Mateja, Vnučec, Ivan, Bendelja Ljoljić, Darija, Kiš, Goran, Kos, Ivica
المساهمون: Piechowiczová, Markéta, Saláková, Alena, Jůzl, Miroslav
مصطلحات موضوعية: candidate genes, fatty acids, sensory attributes, sheep meat
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::664e1f3e76b45c03cef4399c07ba16df
https://www.bib.irb.hr/1278973 -
5
المؤلفون: Pećina, Mateja, Maturanec Hrvoje, Bendelja Ljoljić, Darija, Dolenčić Špehar, Iva, Bedeković, Dalibor, Kiš, Goran, Tudor Kalit, Milna, Vnučec, Ivan, Kos, Ivica
المساهمون: Cerović-Stanko, Klaudija, Širić, Ivan
مصطلحات موضوعية: govedina, burger, senzorna analiza, kalo kuhanja, smanjenje površine
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::2393882c3769ef7d59c8ea1a5db12e84
https://www.bib.irb.hr/1255870 -
6
المؤلفون: Kiš, Goran, Kos, Ivica, Vnučec, Ivan, Bendelja Ljoljić, Darija, Pećina, Mateja, Bedeković, Dalibor, Janječić, Mihael
المساهمون: Piechowiczová, Markéta, Saláková, Alena, Jůzl, Miroslav
مصطلحات موضوعية: carbon footprint, greenhouse gases, meat, dairy
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f359dd1fb1254e251ee76f34af237fc0
https://www.bib.irb.hr/1278971 -
7Application of Staphylococcus carnosus for nitrate reduction in production of semi- durable sausages
المؤلفون: Kos, Ivica, Pleadin, Jelka, Pećina, Mateja, Bendelja Ljoljić, Darija, Dolenčić Špehar, Iva, Bedeković, Dalibor, Kiš, Goran, Tudor Kalit, Milna, Janječić, Zlatko, Širić, Ivan, Vnučec, Vnučec
المساهمون: Carović-Stanko, Klaudija, Širić, Ivan
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9860c858d997abd3cd420c93f3b95500
https://www.bib.irb.hr/1281360 -
8
المؤلفون: Bendelja Ljoljić, Darija, Kos, Ivica, Dolenčić Špehar, Iva, Pećina, Mateja, Kiš, Goran, Vnučec, Ivan
المساهمون: Piechowiczová, Markéta, Saláková, Alena, Jůzl, Miroslav
مصطلحات موضوعية: sheep and goat milk, urea concentration, milk coagulation properties, environmental pollution
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::557f92e94284a666688c9fd3f639635c
https://www.bib.irb.hr/1278974 -
9دورية أكاديمية
المصدر: Agriculture; Basel; Mar2023, Vol. 13 Issue 3, p571, 14p
مصطلحات موضوعية: SOMATOTROPIN receptors, FATTY acids, NEAR infrared spectroscopy, RESTRICTION fragment length polymorphisms, OBESITY, ANIMAL breeding
مصطلحات جغرافية: LIMOUSIN (France)
-
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.