-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Banatwala, Umm E Salma ShabbarAff1, IDs12016024089908_cor1, Nasir, Muhammad Moiz, Javed, Reema, Ahmed, Areeba, Farhan, Syed Ali, Ajam, Ali
المصدر: Clinical Reviews in Allergy & Immunology. 66(2):125-137
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: AL-Bukhaiti, Wedad Q.Aff1, Aff2, Al-Dalali, Sam, Li, Hanxiang, Yao, Liyuan, Abed, Sherif M., Zhao, LiyunAff1, IDs1113002301118x_cor6, Qiu, Sheng-XiangAff1, IDs1113002301118x_cor7
المصدر: Plant Foods for Human Nutrition. 79(1):66-72
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 47-52 (2024)
مصطلحات موضوعية: 花生蛋白;蛋白改性;高静压;碱性蛋白酶;功能特性, peanut protein, protein modification, high hydrostatic pressure, alkaline protease, functional property, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Chenxian Yang, Tianci Li, Tingwei Zhu, Xiaojie Duan, Yibao Chen, Yandong Xu, Fusheng Chen, Kunlun Liu
المصدر: Grain & Oil Science and Technology, Vol 7, Iss 1, Pp 60-67 (2024)
مصطلحات موضوعية: AOT reverse micelles, Peanut protein, Kinetics, Shrinking core model, Mass transfer, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 11, Pp 38-44 (2023)
مصطلحات موضوعية: 花生蛋白;超声辅助提取;高酯果胶;凝胶;流变特性;微观结构, peanut protein, ultrasound-assisted extraction, high methoxyl pectin, gel, rheological property, microstructure, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Sukanya Poddar, Jianmei Yu
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 13, p 7463 (2024)
مصطلحات موضوعية: peanut protein hydrolysate, Alcalase concentration, hydrolysis time, ACE inhibition, renin inhibition, Immunoglobulin E (IgE)-binding inhibition, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Song Cui, David Julian McClements, Xingfeng Xu, Bo Jiao, Liyang Zhou, Hualu Zhou, Liu Xiong, Qiang Wang, Qingjie Sun, Lei Dai
المصدر: Grain & Oil Science and Technology, Vol 6, Iss 3, Pp 135-147 (2023)
مصطلحات موضوعية: Peanut protein, Composition, Extraction methods, Modifications, Applications, Plant-based foods, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 9, Pp 75-82 (2023)
مصطلحات موضوعية: 油料;大豆蛋白;花生蛋白;棉籽蛋白;胶黏剂, oilseed, soy protein, peanut protein, cottonseed protein, adhesive, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueying Yao, Wenmeng He, Baojun Xu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 9, Pp 5063-5077 (2023)
مصطلحات موضوعية: compound gels, konjac glucomannan, pea protein isolate, peanut protein isolate, physiochemical properties, soy protein isolate, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenjing Xing, Chunmin Ma, Yang Yu, Fenglian Chen, Chunhua Yang, Na Zhang
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 665 (2024)
مصطلحات موضوعية: peanut protein, Maillard reaction, saltiness, antioxidant capacity, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource