-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shaohua MENG, Jiansheng ZHAO, Pengpeng LI, Peng DENG, Jie CHEN, Maomao ZENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 121-128 (2024)
مصطلحات موضوعية: konjac gum, soy protein isolate, myofibrillar protein, gel properties, salt concentration, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Nan LI, Jiaolong LI, Pengpeng LI, Muhan ZHANG, Chong SUN, Weimin XU, Daoying WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 392-399 (2024)
مصطلحات موضوعية: protein oxidation, processing condition, meat quality, sensory quality, flavour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Long Zang, Miaomiao Hu, Jie Cao, Yun Cheng, Pengpeng Li, Jintang Guo, Hang Zhang
المصدر: ACS Omega, Vol 9, Iss 14, Pp 16536-16546 (2024)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhoujing Ye, Ya Wei, Songli Yang, Pengpeng Li, Fei Yang, Biyu Yang, Linbing Wang
المصدر: Internet of Things and Cyber-Physical Systems, Vol 4, Iss , Pp 235-249 (2024)
مصطلحات موضوعية: Internet of things, Smart pavement, Slipform paving, Real-time monitoring, Road maintenance, Electronic computers. Computer science, QA75.5-76.95
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Lei Li, Yanping Zhang, Ting Li, Qian Zhang, Xing Li, Shan Zhang, Qiuping Li, Lu Zhuang, Zhichun Feng, Pengpeng Li, Xiangyong Kong
المصدر: BMJ Paediatrics Open, Vol 8, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Pediatrics, RJ1-570
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Huan Bian, Yongzhi Zhu, Limin Wen, Jingjing Ma, Pengpeng Li, Zhiming Geng, Daoying Wang, Weimin Xu
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
مصطلحات موضوعية: Crayfish, Heavy metals, Assessment of health risk, Dietary intake, Ecotoxicology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2661-8974
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zixia Wang, Yanjun Jia, Pengpeng Li, Zhuoshi Tang, Yina Guo, Longxia Wen, Huaqiao Yu, Fang Cui, Fangdi Hu
المصدر: Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Pengpeng Li
المصدر: PLoS ONE, Vol 19, Iss 5, p e0303026 (2024)
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zexiang Sun, Shixin Zhou, Pengpeng Li
المصدر: ACS Omega, Vol 8, Iss 38, Pp 34720-34728 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu LIU, Jiamei XU, Jinling LI, Pengpeng LI, Jingjing MA, Zhiming GENG, Daoying WANG, Weimin XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 79-84 (2023)
مصطلحات موضوعية: salted meat, lipoxygenase, lipid oxidation, hydroxyl octadecanodienoic acid, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306