-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng, Bi-YunAff1, Aff5, Chen, Pei-LuAff1, Aff5, Yan, LingAff1, Aff5, Huang, Wei-FengAff3, IDs10068024016969_cor4, Li, Cheng-Fu, Yi, Li-TaoAff2, Aff6, Aff7, IDs10068024016969_cor6, Xu, Guang-HuiAff1, Aff5, Aff8, IDs10068024016969_cor7
المصدر: Food Science and Biotechnology. :1-13
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kou, Xingran, Li, Wenhui, Meng, Qingran, Zhang, Yunchong, Huang, XinAff1, IDs11694024023851_cor5, Ke, QinfeiAff1, IDs11694024023851_cor6
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(4):3042-3053
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shanshan Hu, Jie Wang, Zhiyuan Lin, Bowen Zhang, Liyong Luo, Liang Zeng
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 4, Pp 1673-1686 (2024)
مصطلحات موضوعية: alopecia, circadian rhythm disorder, offspring, Pu‐erh tea, transcriptomic, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 144-156 (2024)
مصطلحات موضوعية: ripened pu-erh tea, glucose and lipid metabolism, gut microbiota, bile acids, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tiehan Li, Yuming Wei, Mingxia Lu, Yida Wu, Yanqun Jiang, Han Ke, Aiju Shao, Jingming Ning
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101553- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pu-erh tea, Gas chromatography-mass spectrometry, Microbial action, Aroma, Piling fermentation, Methoxybenzenes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Chunyan Zhao, Lei Zhao, Zelin Li, Yue Miao, Shuwen Lei, Bo Shan, Qiuping Wang, Chao Tan, Chunxiu Peng, Jiashun Gong
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106185- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pu-erh tea, Theabrownin, Circadian rhythms, Lipid accumulation, Proteomics, siRNA, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Deng, Xiaojie, Zhang, NaAff1, Aff2, Wang, Qing, Huang, YayanAff1, Aff2, Huang, Yiling, Lin, Yaping, Huang, Mengjiao, Zheng, Fan, Xiao, MeitianAff1, Aff2, Ye, JingAff1, Aff2, IDs0039402303089w_cor10
المصدر: European Journal of Nutrition. 62(5):2177-2194
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Juan YU, Xiaoli JIANG, Yuan HUANG, Ling REN, Siting GAO, Rui DONG, Hongjie ZHOU, Yali LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 262-269 (2023)
مصطلحات موضوعية: pu-erh tea, exogenous added bacteria, liquid chromatography-mass spectrometry (lc-ms), differential metabolites, tea quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiongyu Li, Miao Niu, Hongyan Yang, Xianxiu Zhou, Jianliang Ding, Yawen Xu, Caiyou Lv, Jiahua Li
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 17, p 2800 (2024)
مصطلحات موضوعية: Pu-erh tea, tea liquor, metabolomics, non-volatile compound, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiu-yue Chen, Ming-li Liu, Ruo-yu Li, Bin Jiang, Kun-yi Liu, Yan-qin Xiao, Qi Wang, Teng Wang, Lian-qin Zhao, Wei-tao Wang, Zhi-wei Liu, Li-jiao Chen, Yan Ma, Ming Zhao
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100831- (2024)
مصطلحات موضوعية: α-linolenic acid, Coenzyme Q9, Coenzyme Q10, Lipomics, Ripened pu-erh tea, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource