-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiran Wang, Zhikang Zhu, Deqing Duan, Wanting Xu, Zexin Chen, Tao Shen, Xingang Wang, Qinglian Xu, Hongyan Zhang, Chunmao Han
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuai DONG, Tianyi YUE, Rumeng YI, Qinglian XU, Qiaoli ZHOU, Yage XING, Yu RAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 123-132 (2024)
مصطلحات موضوعية: new-paocai, flavor, fermentation liquid, formula optimization, e-nose analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruihan HUANG, Hongjie PAN, Shuang YANG, Qinglian XU, Yage XING
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 225-234 (2023)
مصطلحات موضوعية: pork belly slices, vacuum frying, response surface methodology, principal component analysis, industrialization of sichuan cuisine, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinglian XU, Yuru SHUI, Ye QIU, Bo HUANG, Xingmei LIAO, Yage XING, Zhenming CHE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 238-248 (2022)
مصطلحات موضوعية: microwave vacuum drying, lemon slices, response surface test, color protection liquid, nonenzymic browning, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Pengtao Li, Zhengguo Xia, Weichang Kong, Qiong Wang, Ziyue Zhao, Ashley Arnold, Qinglian Xu, Jiegou Xu
المصدر: Nutrition & Metabolism, Vol 18, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
مصطلحات موضوعية: Carnitine, Burn, Mitochondrial injury, CPT1, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1743-7075
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuanlin Li, Yage Xing, Yuru Shui, Xiaotong Cao, Ruohan Xu, Qinglian Xu, Xiufang Bi, Xiaocui Liu
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 656-676 (2021)
مصطلحات موضوعية: bamboo shoot, high hydrostatic pressure, room temperature storage, lignification, quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tianyi Yue, Yage Xing, Qinglian Xu, Shuang Yang, Lin Xu, Xiaomin Wang, Ping Yang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 997-1010 (2021)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, drying methods, microstructure, purple cabbage, quality characteristics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xingmei Liao, Yage Xing, Xiangfeng Fan, Ye Qiu, Qinglian Xu, Xiaocui Liu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 6, p 1344 (2023)
مصطلحات موضوعية: fresh-cut, pineapples, modified atmosphere packaging, edible coating, shelf life, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: He Li, Xuanlin Li, Ranran Wang, Yage Xing, Qinglian Xu, Yuru Shui, Xunlian Guo, Wenxiu Li, Hua Yang, Xiufang Bi, Zhenming Che
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 138-153 (2020)
مصطلحات موضوعية: atmosphere controlled packaging, fresh-cut purple cabbage, quality change, cold-chain transportation, transportation conditions, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: He Li, Yuru Shui, Shaohua Li, Yage Xing, Qinglian Xu, Xuanlin Li, Hongbin Lin, Qin Wang, Hua Yang, Wenxiu Li, Zhenming Che
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1214-1230 (2020)
مصطلحات موضوعية: chitosan coating, lemon, clove oil, low temperature, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource