-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin Zhang, Lin Han, Jinye Yang, Qinxiu Sun, Ke Li, Sangeeta Prakash, Xiuping Dong
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101428- (2024)
مصطلحات موضوعية: Processed fish paste products, Spoilage, High-throughput sequencing, Cold storage, Quality properties, Microflora, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanlan Zhang, Jie Wei, Hongjie Xv, Imran Khan, Qinxiu Sun, Xihong Zhao, Jialong Gao, Shucheng Liu, Shuai Wei
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: plasma-activated water, Vibrio parahaemolyticus, inactivation, Litopenaeus vannamei, cell membrane, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Qian HOU, Linhuan DING, Honghong ZHANG, Qihang WEI, Zehua QIU, Wanjing HAN, Qinxiu SUN, Shucheng LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 22, Pp 360-367 (2023)
مصطلحات موضوعية: magnetic field-assisted freezing, food, mechanism of action, application, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Zongyuan Han, Ouyang Zheng, Hongwu Ji, Bin Zhang, Shucheng Liu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100745- (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D printing, Shrimp surimi, Printing parameters, Thermal processing methods, Printing adaptability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinxiu Sun, Baohua Kong, Ouyang Zheng, Shucheng Liu, Xiuping Dong
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106719- (2023)
مصطلحات موضوعية: Ultrasound thawing, Power, Fish, Protein structure, Emulsifying properties, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahtisham Ali, Jinfang Wang, Imran Khan, Shuai Wei, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 2, Pp 1024-1039 (2023)
مصطلحات موضوعية: chemical composition, golden pompano, hybrid grouper, nutritional profile, physical parameters, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Zongyuan Han, Ouyang Zheng, Hongwu Ji, Bin Zhang, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 429 (2024)
مصطلحات موضوعية: shrimp surimi, oil, three dimensional printing, physical properties, rheological properties, textural properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenda Yan, Qinxiu Sun, Ouyang Zheng, Zongyuan Han, Zefu Wang, Shuai Wei, Hongwu Ji, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4459 (2023)
مصطلحات موضوعية: Litopenaeus vannamei, liquid nitrogen freezing, temperature, ice crystal, muscle quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Xu, Qinxiu Sun, Xiuping Dong, Jialong Gao, Zefu Wang, Shucheng Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100695- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cold plasma, Golden pompano, Muscle quality, Protein structure, Microorganism, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanlan Zhang, Momna Rubab, Moutong Chen, Jialong Gao, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu, Shuai Wei
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Plasma-activated water, preparation process, active ingredients, physicochemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource