-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahtisham Ali, Jinfang Wang, Imran Khan, Shuai Wei, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 2, Pp 1024-1039 (2023)
مصطلحات موضوعية: chemical composition, golden pompano, hybrid grouper, nutritional profile, physical parameters, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanlan Zhang, Momna Rubab, Moutong Chen, Jialong Gao, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu, Shuai Wei
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Plasma-activated water, preparation process, active ingredients, physicochemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديميةComparison of Characterization Methods for Denaturation Degree of Shrimp Head Protein during Heating
المؤلفون: Qiumei LIU, Zefu WANG, Zhenyang LIU, Qinxiu SUN, Shuai WEI, Qiuyu XIA, Zongyuan HAN, Hongwu JI, Wenzheng SHI, Shucheng LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 107-114 (2022)
مصطلحات موضوعية: shrimp head protein, denaturation degree, characterization method, heat treatment, heat denaturation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Weiwen Duan, Hui Qiu, Kyi Kyi Htwe, Shuai Wei, Yang Liu, Zefu Wang, Qinxiu Sun, Zongyuan Han, Qiuyu Xia, Shucheng Liu
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: surimi processing, dense phase carbon dioxide, protein structure, gel strength, golden pompano, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Qiuyu Xia, Ouyang Zheng, Shucheng Liu, Hongwu Ji, Chujin Deng, Jiming Hao
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 6, Pp 2985-2999 (2021)
مصطلحات موضوعية: Rheological properties, Shrimp surimi, Starch, Textural properties, Three‐dimensional printing, Water properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yijun Liu, Biyi Mai, Zhiyun Li, Xingqin Feng, Yunlan Chen, Lijing Lin, Qiuyu Xia
المصدر: Journal of Fungi, Vol 9, Iss 5, p 514 (2023)
مصطلحات موضوعية: cassava stalk, Ganoderma lucidum, polysaccharide, structure, antioxidant activity in vitro, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Weiwen Duan, Hui Qiu, Kyi Kyi Htwe, Zefu Wang, Yang Liu, Shuai Wei, Qiuyu Xia, Qinxiu Sun, Zongyuan Han, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 5, p 1090 (2023)
مصطلحات موضوعية: golden pompano, surimi processing, dense phase carbon dioxide, gel strength, water characteristics, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yijun Liu, Qiuyu Xia, Yangyang Qian, Yu Kuang, Jiameng Liu, Lijing Lin
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 6, p 1174 (2023)
مصطلحات موضوعية: avocado oil, lipids, UPLC-TOF-MS/MS, extraction methods, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yijun Liu, Leshi Li, Qiuyu Xia, Lijing Lin
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 4, p 693 (2023)
مصطلحات موضوعية: cashew nuts, oil, lipids, oxidative stability, physicochemical properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenyang Liu, Qiumei Liu, Shuai Wei, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Di Zhang, Wenzheng Shi, Hongwu Ji, Shucheng Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 12, Iss , Pp 100156- (2021)
مصطلحات موضوعية: Shrimp heads, Quality, Volatile compounds, E-nose, SPME-GC/MS, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource