-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Loayza-Salazar, Sheyla, Siche, Raúl, Vegas, Carlos, Chávez-Llerena, Roxanna T., Encina-Zelada, Christian R., Calla-Florez, Miriam, Comettant-Rabanal, RaúlAff1, Aff2, IDs12393024093719_cor7
المصدر: Food Engineering Reviews. 16(3):371-395
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bayraktar, Beyzanur, Zungur-Bastıoğlu, Aslı, Yılmaz, Fatih Mehmet, Demirci, Kardelen, Görgüç, AhmetAff2, IDs1169402402817y_cor5
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. :1-15
-
3مؤتمر
المؤلفون: Spoljaric, Tomislav, Gadze, Davor, Sulekic, Ivan
المصدر: 2023 46th MIPRO ICT and Electronics Convention (MIPRO) ICT and Electronics Convention (MIPRO), 2023 46th MIPRO. :1000-1005 May, 2023
Relation: 2023 46th MIPRO ICT and Electronics Convention (MIPRO)
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuhan HU, Weiye CAI, Jianping CHEN, Wenquan HUANG, Qixin KAN, Jiongqi LIN, Han YANG, Mingyue SONG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 363-371 (2024)
مصطلحات موضوعية: liquid nitrogen quick freezing, prepared chicken chops, frozen storage, quality characteristics, electronic nose, total bacterial count, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingqiong WU, Jiabo HUANG, Dongjin GAO, Simo YU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 462-473 (2024)
مصطلحات موضوعية: frozen chain, frozen fruits and vegetables, quick-freezing technology, information technology, research progress, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Konishi, Rikako, Fukuda, Kayoko, Kuriyama, Sayuri, Masatani, TatsunoriAff2, Aff3, Xuan, Xuenan, Fujita, AkikazuAff1, IDs00418023022180_cor6
المصدر: Histochemistry and Cell Biology. 160(4):279-291
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: HUANG Bifei, LI Yang, HU Zexi
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 225-232 (2024)
مصطلحات موضوعية: blueberry, glass transition temperature, liquid nitrogen quick freezing, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alma D. Noriega-Juárez, José D. Rubio-Carrillo, María de Lourdes García-Magaña, Gustavo A. González-Aguilar, Libier Meza-Espinoza, Martina A. Chacón-López, Selene Aguilera-Aguirre, Jorge A. Osuna-García, Efigenia Montalvo-González
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100590- (2024)
مصطلحات موضوعية: Mango, Traditional slow freezing, Individual quick freezing, Physicochemical parameters, Nutrients, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Brousseau, Marcel
المصدر: Journal of Transnational American Studies. 13(1)
مصطلحات موضوعية: quick-freezing, Inuit knowledge, Inuit thermoculture, Labrador Inuit epistemology, Clarence Birdseye, patent for quick-freezing, transnational American studies
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://escholarship.org/uc/item/0jg5d00j
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jin, Sheng-ji, Yang, Yu-haoAff1, IDs1220502319699_cor2, Sun, Yi-min, Li-Xu, Xu, Jing-yan
المصدر: KSCE Journal of Civil Engineering. 27(8):3455-3470