-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: R. M. Lahtinen, I. Wester, J. R. K. Niemelä
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 47, Iss 1-2, Pp 59-62 (1996)
مصطلحات موضوعية: crisps, headspace analysis, high oleic sunflower oil, industrial frying, peroxide value, storage, sunflower oil, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: J. R.K. Niemelä, I. Wester, R. M. Lahtinen
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 47, Iss 1-2, Pp 1-4 (1996)
مصطلحات موضوعية: crips, deep fat frying, french fries, frying fat, frying oil, high oleic sunflower oil, industrial frying., Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3
المؤلفون: J. R. K. Niemelä, I. Wester, R. M. Lahtinen
المصدر: Grasas y Aceites. 47:59-62
مصطلحات موضوعية: food.ingredient, Chromatography, High oleic, Chemistry, Sunflower oil, Organic Chemistry, Mass spectrometry, Peroxide, chemistry.chemical_compound, food, Palm oil, Organic chemistry, Gas chromatography, Peroxide value, Food Science, High oleic acid
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86d3be4aefd84ae1e740b233e37abd38
https://doi.org/10.3989/gya.1996.v47.i1-2.845 -
4
المؤلفون: I. Wester, J. R. K. Niemelä, R. M. Lahtinen
المصدر: Grasas y Aceites. 47:1-4
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, High oleic, food.ingredient, food, chemistry, French fries, Sunflower oil, Organic Chemistry, Oxidation stability, Fatty acid, Food science, Sunflower, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::99cd7f5bedba8a8e1523da9191cee2f3
https://doi.org/10.3989/gya.1996.v47.i1-2.835