-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Naděžda Vrchotová, Jan Tříska, Radomíra Střalková, Štěpán Horník, Jan Sýkora, Josef Balík, Ivo Soural, Lukáš Toupal, Radek Sotolář
المصدر: Horticultural Science, Vol 49, Iss 3, Pp 179-188 (2022)
مصطلحات موضوعية: viniferins, vitis vinifera, grapevine cane, lyophilization, room temperature drying, lc-ms, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Naděžda Vrchotová, Jan Tříska, Radomíra Střalková, Štěpán Horník, Jan Sýkora, Josef Balík, Ivo Soural, Lukáš Toupal, Radek Sotolář
المصدر: Horticultural Science, Vol 50, Iss 1, Pp 90-90 (2023)
مصطلحات موضوعية: Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Vladimír Mašán, Lukáš Vaštík, Patrik Burg, Radek Sotolář, Miroslav Macák
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 847-853 (2020)
مصطلحات موضوعية: pressing time, oil yield, sediment yield, soxhlet extraction, cake oil residue, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Kateřina Baránková, Radek Sotolář, Miroslav Baránek
المصدر: Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 56, Iss 2, Pp 71-78 (2020)
مصطلحات موضوعية: dna markers, genetic resources, vitis, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiří Téthal, Mojmír Baroň, Radek Sotolář, Stefan Ailer, Jiří Sochor
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 33, Iss 6, Pp 570-579 (2015)
مصطلحات موضوعية: grapevine variety, sugar concentration, total acids, tartaric acid, malic acid, yeast assimilable nitrogen, ph, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Radek Sotolář, Oldřiška Sotolářová, Michal Kumšta
المصدر: Kvasný průmysl, Vol 64, Iss 2, Pp 71–75-71–75 (2018)
مصطلحات موضوعية: wine jelly, agar, carrageenan, gelatin, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Radek Sotolář, Lubomír Lampíř
المصدر: Kvasný průmysl, Vol 63, Iss 3, Pp 139–147-139–147 (2017)
مصطلحات موضوعية: yeast, aromatic, Cabernet variety, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Kvasný průmysl, Vol 59, Iss 6, Pp 167-170 (2013)
مصطلحات موضوعية: interspecific variety, healthy substance, antiradical activity, reducing power, flavanols, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://kvasnyprumysl.cz/en/artkey/kpr-201306-0002_Srovnani_rose_vin_dle_obsahu_vybranych_fenolickych_latek_a_antiradikalove_aktivity.php; https://doaj.org/toc/0023-5830; https://doaj.org/toc/2570-8619
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Radek Sotolář, Rudolf Jílek, Julie Olejníčková, Jan Tříska, Naděžda Vrchotová
المصدر: Molecules, Vol 17, Iss 3, Pp 2773-2783 (2012)
مصطلحات موضوعية: trans-resveratrol, transformation, 2,4,6-trihydroxyphenanthrene-2-O-glucoside, Plasmopara viticola, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Petra Bábíková, Mojmír Baroň, Michal Kumšta, Radek Sotolář
المصدر: Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 60, Iss 1, Pp 17-22 (2012)
مصطلحات موضوعية: yeasts inhibition, octanoic acid, decanoic acid, Saccharomyces cerevisiae, toxicity, ethanol, Agriculture, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource