-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mary-Liis Kütt, Kaisa Orgusaar, Irina Stulova, Reimo Priidik, Dmitri Pismennõi, Helen Vaikma, Aili Kallastu, Aleksandra Zhogoleva, Indrek Morell, Tiina Kriščiunaite
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e15627- (2023)
مصطلحات موضوعية: Vegan starter cultures, Dairy alternatives, Sensory profile, Starter consortium, Growth dynamics, Fermented oat drink, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Maret Andreson, Jekaterina Kazantseva, Esther Malv, Rain Kuldjärv, Reimo Priidik, Mary-Liis Kütt
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3545 (2023)
مصطلحات موضوعية: kombucha, backslopping, lactic acid bacteria, metagenomic analysis, fermented beverage, coffee, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Marie Kriisa, Anastassia Taivosalo, Maike Föste, Mary-Liis Kütt, Maret Viirma, Reimo Priidik, Malgorzata Korzeniowska, Ye Tian, Oskar Laaksonen, Baoru Yang, Raivo Vilu
المصدر: Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100108- (2022)
مصطلحات موضوعية: Brewer's spent grain, Proteases, Protein solubilization, Sensory, Peptidomics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource