-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hangwei HU, Rentang ZHANG, Nannan ZHANG, Chen LIANG, Xinxia YOU, Xinxin KONG, Ling ZHU, Xinxiang YAN, Yunguo LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 265-271 (2024)
مصطلحات موضوعية: red jujube, chemometrics, solid phase micro-extraction, flavor substances, geographical origin, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Guifeng ZHANG, Chuang LIU, Guangdong LIU, Rentang ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 428-437 (2023)
مصطلحات موضوعية: plant polysaccharides, anti-tumor, mechanism of action, structure-activity relationship, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yifei ZHAO, Rentang ZHANG, Jingyan YAN, Jing LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 4, Pp 454-461 (2023)
مصطلحات موضوعية: melanoidins, maillard reaction, extraction, separation, purification, functional properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaru Song, Chang Chen, Fangzhou Wang, Yanlei Zhang, Zhongli Pan, Rentang Zhang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1576-1590 (2022)
مصطلحات موضوعية: Jujube, Antioxidant activity, Physicochemical properties, Blackening processing, Cultivars, Correlation analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaru Song, Fangzhou Wang, Rentang Zhang, Sriram K. Vidyarthi, Xin Sun, Zhongli Pan
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1079-1098 (2022)
مصطلحات موضوعية: Blackened jujube, Volatile compounds, Fatty acids, Maillard reaction, Color, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Fangzhou Wang, Yaru Song, Sriram K. Vidyarthi, Rentang Zhang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 288-304 (2022)
مصطلحات موضوعية: blackened jujube vinegar, physico-chemical properties, antioxidant activity, volatile compounds, camp, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Chuang LIU, Xianhua WU, Jing LIU, Rentang ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 11, Pp 415-425 (2022)
مصطلحات موضوعية: plant polysaccharides, anti-inflammation, pharmacological mechanism, structure-activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Weihao KONG, Lin GAO, Jingyan YAN, Rentang ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 12, Pp 84-91 (2022)
مصطلحات موضوعية: black jujube vinegar egg liquid, composition change, volatile substances, antioxidant capacity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaling Fu, Yanlei Zhang, Rentang Zhang
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 9, Pp 5070-5082 (2021)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, Blackened jujube, purification, triterpenic acids, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Guifeng Zhang, Chuang Liu, Rentang Zhang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: blackened jujube, polysaccharides, structural features, antitumor activity, mechanism, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource