-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lucía Rizzolo-Brime, Andreu Farran-Codina, Ricard Bou, Leila Luján-Barroso, Jose Ramón Quirós, Pilar Amiano, María José Sánchez, Miguel Rodríguez-Barranco, Marcela Guevara, Conchi Moreno-Iribas, Alba Gasque, María-Dolores Chirlaque, Sandra M. Colorado-Yohar, José María Huerta Castaño, Antonio Agudo, Paula Jakszyn
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 6, p 878 (2024)
مصطلحات موضوعية: nitrosyl-heme, heme iron, nitrosylation, processed meat, dietary intake, meat derivatives, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mar Llauger, Luis Guerrero, Jacint Arnau, Afra Morera, Jun-ichi Wakamatsu, José M. Lorenzo, Ricard Bou
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 4, p 533 (2024)
مصطلحات موضوعية: liver co-products, valorization, color, ingredient, clean label, non-nitrified liver pâtés, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: María Romo, Massimo Castellari, Ricard Bou, Pere Gou, Xavier Felipe
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 14, p 2688 (2023)
مصطلحات موضوعية: HPP, β-Lactoglobulin (β-Lg), α-Lactalbumin (α-La), whey, proteins, goat, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Blanca Abril, Ricard Bou, Jose V. García-Pérez, Jose Benedito
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 10, p 1940 (2023)
مصطلحات موضوعية: enzymes, enzyme reaction, meat, meat processing, emerging technologies, intensification, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mar Llauger, Jacint Arnau, Michela Albano-Gaglio, Sara Bover-Cid, Belén Martín, Ricard Bou
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 9, p 1903 (2023)
مصطلحات موضوعية: porphyrin, offal, color, ingredient, heme, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Núria Ferrer-Bustins, Belén Martín, Mar Llauger, Ricard Bou, Sara Bover-Cid, Anna Jofré
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 4, p 403 (2023)
مصطلحات موضوعية: metataxonomics, sodium reduction, meat fermentation, clean label, 16S rRNA, Zn(II)PPIX, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mar Llauger, Anna Claret, Ricard Bou, Laura López-Mas, Luis Guerrero
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 7, p 1454 (2021)
مصطلحات موضوعية: theory of planned behavior, viscera, valorization, by-products, sustainability, consumer perception, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديميةLeches infantiles en España durante los años ochenta: impacto de las recomendaciones internacionales
المؤلفون: Josep Boatella, Ricard Bou
المصدر: Revista Española de Nutrición Humana y Dietética, Vol 16, Iss 3 (2012)
مصطلحات موضوعية: Dietética infantil, Leches infantiles, Leches en polvo, Composición, Historia, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Josep Boatella, Ricard Bou
المصدر: Revista Española de Nutrición Humana y Dietética, Vol 16, Iss 1 (2011)
مصطلحات موضوعية: Dietética infantil, Leches infantiles, Leches en polvo, Composición, Historia, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Ricard Bou, Luis Guerrero, Mariló López, Anna Claret, Laura López-Mas, Massimo Castellari
المساهمون: Indústries Alimentàries, Funcionalitat i Seguretat Alimentària, Qualitat i Tecnologia Alimentària
المصدر: Food and Bioprocess Technology
مصطلحات موضوعية: 663/664, Process Chemistry and Technology, Safety, Risk, Reliability and Quality, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
وصف الملف: application/pdf