-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nakilcioglu, EmineAff1, IDs11694024025868_cor1, Dadalı, Ceyda
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(7):5541-5551
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kiminami, LilyAff1, IDs4168502400342w_cor1, Furuzawa, Shinichi, Kiminami, Akira
المصدر: Asia-Pacific Journal of Regional Science. 8(2):755-786
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kalani, Parya, Jafarian, SaraAff1, IDs11694024025471_cor2, Azizi, Mohammad Hossein, Asadi, Gholam Hassan, Nasiraie, Leila Roozbeh
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(6):4930-4939
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Oh, SeungHyun, Oh, WonYoungAff1, Aff2, IDs10068023014976_cor2, Lee, JaeHwanAff1, Aff3, IDs10068023014976_cor3
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(8):1839-1846
-
5دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Aug2024, Vol. 59 Issue 8, p5450-5461, 12p
مصطلحات موضوعية: YAMS, RICE, RICE flour, THRESHOLD (Perception), FLOUR, FOOD texture
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Carboni, Angela D, Puppo, María C, Ferrero, Cristina
المصدر: Journal of the Science of Food & Agriculture; Aug2024, Vol. 104 Issue 10, p6298-6310, 13p
مصطلحات موضوعية: BAKED products, CAKE, CORN flour, RICE flour, GLUTEN-free foods, CONSUMER preferences, CHEMICAL industry, LENTILS
الشركة/الكيان: SOCIETY of Chemical Industry (Great Britain)
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bhatt, Yogita, Lakshmi, A. Jyothi
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jul2024, Vol. 18 Issue 7, p5306-5314, 9p
مصطلحات موضوعية: GLYCEMIC index, DIETARY fats, WHEAT starch, RICE flour, FLATBREADS, FLOUR, BREAD
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Pasabocas extruidos de arroz, lenteja, garbanzo y tomate en polvo fritos o horneados en microondas. (Spanish)
المؤلفون: Singh, Prabhjot, Vatankhah, Hamed, Ramaswamy, Hosahalli S.
المصدر: Revista Facultad de Ingeniería Universidad de Antioquia; Jul-Sep2024, Issue 112, p23-33, 11p
مصطلحات موضوعية: SNACK foods, CHICKPEA, TOMATOES, MICROWAVES, RICE flour, POWDERS, LENTILS
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xie, Qiuping, Wu, Shanshan, Lai, Shiyu, Ye, Fayin
المصدر: Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p2069, 20p
مصطلحات موضوعية: RICE flour, FRACTAL dimensions, RICE quality, PASTRY, RICE
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Utari, Febiani Dwi, Siqhny, Zulhaq Dahri, Purbasari, Aprilina, Kusworo, Tutuk Djoko, Utomo, Dani Puji, Djaeni, Mohamad
المصدر: International Journal of Technology; Jul2024, Vol. 15 Issue 4, p976-986, 11p
مصطلحات موضوعية: RICE flour, SONICATION, ACETYLATION, RICE processing, PACKAGING materials, RICE bran, RICE