-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 187-194 (2024)
مصطلحات موضوعية: ferment, mulberry leaf tea, bioactive substances, process optimization, antioxidant properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Taowei ZHANG, Rina WU, Shuaiqi JI, Mengxue LOU, Ying MA, Junrui WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 158-164 (2024)
مصطلحات موضوعية: bacillus subtilis, bacteriocin, separation and purification, antibacterial, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Ecological Indicators, Vol 166, Iss , Pp 112509- (2024)
مصطلحات موضوعية: ESV, Spatial spillover effect, FLUS model, SDM, NCTLNP, Ecology, QH540-549.5
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Rina Wu, Shihan Chang, Henan Zhang, Xujing Yang, Ruixia Gu, Shuo Wang, Xiaoyu Liu, Xiaoyan Liu, Munkhdelger Bat‐Ochir, Junrui Wu
المصدر: Food Bioengineering, Vol 3, Iss 1, Pp 110-125 (2024)
مصطلحات موضوعية: composite wall material, delivery system, in vitro, intestinal microbiota, mixed bacteria embedding, probiotics microecological preparations, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2770-2081
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuaiqi JI, Rina WU, Taowei ZHANG, Mengxue LOU, Kairu HE, Yan ZHANG, Junrui WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 101-108 (2024)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial lipopeptide, bacillus, screening, characterization, optimization of fermentation process, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Shihan CHANG, Junrui WU, Zijing LI, Yudong SHI, Rina WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 372-377 (2024)
مصطلحات موضوعية: compound sodium alginate, probiotics, microencapsulation, prebiotics, nanomaterial, coating film, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Global Ecology and Conservation, Vol 54, Iss , Pp e03105- (2024)
مصطلحات موضوعية: Compound dry-hot events, Vegetation vulnerability, Copula, Spatial-temporal evolution, Inner Mongolia grassland, Ecology, QH540-549.5
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiran XIN, Shengbo YOU, Junrui WU, Longfei LU, Lei TONG, Fengcai LIU, Fuwen HAN, Jinhui YU, Rina WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 198-207 (2023)
مصطلحات موضوعية: nannochloropsis oceanica, enzyme-microorganisms synergy, bioactive ingredient, antioxidant, hypolipidemic, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shanshan Yang, Xinfei Li, Weihe Cang, Delun Mu, Shuaiqi Ji, Yuejia An, Rina Wu, Junrui Wu
المصدر: Microbial Cell, Vol 10, Iss 11, Pp 233-247 (2023)
مصطلحات موضوعية: biofilm, tolerance, resistance, diseases, intervention, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yumeng Liu, Kaixin Cao, Tong Li, Delun Mu, Naiqi Zhang, Ying Wang, Rina Wu, Junrui Wu
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 5, Pp 1861-1871 (2023)
مصطلحات موضوعية: Docosahexaenoic acid, Micelle, Solubility, Stability, Cellular uptake, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource