-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Wengang Jin, Shibo Zhao, Jiayao Li, Kaiqi Cheng, Linjie Xi, Jinjin Pei, Ruichang Gao, Pengfei Jiang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101786- (2024)
مصطلحات موضوعية: Lipidomics, Differential lipids, Volatile organic compounds, Giant salamander, Gender, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Yuan, Xiaomo Guo, Zhiyu Xiong, Xin Wang, Abdul Razak Monto, Wengang Jin, Jianrong Li, Ruichang Gao
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101451- (2024)
مصطلحات موضوعية: Sturgeon surimi gel, Pickering emulsion, Gel properties, Lipid oxidation, Freeze-thaw loss, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuyu Yang, Yahui Liu, Fan Bai, Jinlin Wang, Ruichang Gao, Yuanhui Zhao, Xinxing Xu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101391- (2024)
مصطلحات موضوعية: Steamed sturgeon meat, Antioxidant, Phospholipids, Flavor formation, Flavor regulation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Yuan, Lanjing Sun, Zhiyu Xiong, Qianqian Zhang, Wengang Jin, Ruichang Gao
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101314- (2024)
مصطلحات موضوعية: Enterococcus lactis S-15, Fermentation, Shrimp surimi, Gel properties, Mechanism, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Yuan, Qian Chu, Bei Yang, Wei Zhang, Quancai Sun, Ruichang Gao
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 6, Pp 2175-2183 (2023)
مصطلحات موضوعية: Sturgeon cartilage, Peptides, Anti-inflammatory, MAPK, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin Wang, Jia Li, Yue Zhang, Zhiling Zhu, Ruichang Gao
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 113, Iss , Pp 106035- (2024)
مصطلحات موضوعية: Recombinant human collagen, Anti-skin-aging, Fibroblast, Simulated digestion, Ultraviolet radiation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Wengang Jin, Shibo Zhao, Xiaohua Chen, Haiyan Sun, Jinjin Pei, Kaihua Wang, Ruichang Gao
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100781- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pigmented onion, Cooking, Odor compounds, Headspace gas chromatography-ion migration spectrometry, Chemometrics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Linlin He, Rui Chen, Fei Lan, Hui Yang, Ruichang Gao, Wengang Jin
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2024 (2024)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1745-4557
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Weijun Leng, Xiaoyun Wu, Xianghui Qi, Hongying Liu, Li Yuan, Ruichang Gao
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 5, Pp 1751-1761 (2023)
مصطلحات موضوعية: Protease, Silver carp, Protein hydrolysates, Molecular docking, Bioactive peptides, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhen LIU, Jinxiang WANG, Xuepeng LI, Ruichang GAO, Jianrong LI, Shumin YI, Qing YANG, Zhengpeng WEI, Guangren JI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 122-130 (2023)
مصطلحات موضوعية: nemipterus virgatus myosin, soybean protein isolate, interaction, gel property, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306