-
1دورية أكاديمية
Alternate Title: Optimization of Desalination Process of Tongchuan Mucor-Type Douchi by Response Surface Methodology and Analysis of Its Flavor. (English)
المصدر: China Condiment; May2024, Vol. 49 Issue 5, p97-105, 9p
مصطلحات موضوعية: TREHALOSE, SALT content of food, SALTINESS (Taste), ACETIC acid, SOURNESS (Taste)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Nuryanti, Rina, Wahyuni, Hermin Indah, Witjaksono, Roso
المصدر: Jurnal Indonesia Sosial Teknologi; mar2024, Vol. 5 Issue 3, p879-888, 10p
مصطلحات موضوعية: SALT content of food, GOVERNMENT policy, NUTRITION, IODINE deficiency, FOOD quality
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Puasa, Rony, Kristianto, Jusuf
المصدر: Journal of Health Sains; Jan2024, Vol. 5 Issue 1, p1-6, 6p
مصطلحات موضوعية: BRANDING (Marketing), NEMATODES, FLOTATION, SALT content of food, EGGS
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mirsadeghi, Hojat, Alishahi, Alireza, Shabanpour, Bahareh, Safari, Reza, Daneshvar, Maryam
المصدر: Iranian Journal of Veterinary Medicine; Jan2023, Vol. 17 Issue 1, p87-98, 12p
مصطلحات موضوعية: RAINBOW trout, FATTY acids, SALT content of food, NITROGEN, REFRIGERATION & refrigerating machinery
-
5دورية أكاديمية
Alternate Title: Ambang Rasa Asin sebagai Deteksi Konsumsi Garam pada Individu Hipertensi. (Indonesian)
المؤلفون: Sari, Afifah Nurma, Farapti, Farapti, Nor, Norfezah Md
المصدر: Periodic Epidemiology Journal / Jurnal Berkala Epidemiologi; Sep2022, Vol. 10 Issue 3, p227-236, 10p
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Moran, Alyssa J., Wang, Jiangxia, Sharkey, Andrea L., Dowling, Erin A., Curtis, Christine Johnson, Kessler, Kimberly A.
المصدر: American Journal of Public Health; Feb2022, Vol. 112 Issue 2, p325-333, 9p
مصطلحات موضوعية: FOOD industry, SALT content of food, SALT-free diet, NUTRITION, FOOD labeling
الشركة/الكيان: UNITED States. Food & Drug Administration
-
7دورية
المؤلفون: Arena, Elena, Giannone, Virgilio, Mazzaglia, Agata, Rapisarda, Paolo, Fallico, Biagio, Allegra, Maria, Strano, Maria Concetta, Canale, Michele, Spina, Alfio
المصدر: Cereal Technology / Getreidetechnologie; apr-jun2022, Vol. 76 Issue 2, p68-77, 10p
مصطلحات موضوعية: DURUM wheat, SALT content of food, SODIUM content of food, CARBOHYDRATE content of food, BAKED products
-
8دورية
المؤلفون: Hilton, Laura
المصدر: Women's Running; Dec2021, p84-87, 4p, 4 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: EXERCISE, ATHLETICS, WATER, SALT, SALT content of food
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Tang, Ling, Yongsawatdigul, Jirawat
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Mar2021, Vol. 86 Issue 3, p842-851, 10p
مصطلحات موضوعية: GELATION, HIGH-intensity focused ultrasound, POLYNEMIDAE, SALT content of food, SURIMI
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Reis Rocha, Renata Abadia, Reis Rocha, Lenízy Cristina, Ribeiro, Michele Nayara, Lima Ribeiro, Ana Paula, Alves da Rocha, Roney, Souza Carneiro, João de Deus
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Mar2021, Vol. 86 Issue 3, p1022-1032, 11p
مصطلحات موضوعية: MONOSODIUM glutamate, SALTINESS (Taste), SALT content of food, FOOD industry, FOOD chemistry