يعرض 1 - 10 نتائج من 48 نتيجة بحث عن '"SALTINESS (Taste)"', وقت الاستعلام: 1.48s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Optimization of Desalination Process of Tongchuan Mucor-Type Douchi by Response Surface Methodology and Analysis of Its Flavor. (English)

    المؤلفون: 张鹭艳, 刘丹灵, 黄思宇, 邹强

    المصدر: China Condiment; May2024, Vol. 49 Issue 5, p97-105, 9p

  2. 2
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Karakteristik Kaldu Ayam Broiler, Ayam Kampung dan Ayam IPB D1. (Indonesian)

    المصدر: Journal of Animal Production & Processing Technology / JurnalIlmu Produksi dan Teknologi Hasil Peternakan; jan2023, Vol. 11 Issue 1, p7-12, 6p

  3. 3
  4. 4
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Ayranda tuzluluk algısı üzerine pH'nın etkisi. (Turkish)

    المصدر: Harran Journal of Agricultural & Food Science; 2020, Vol. 24 Issue 3, p301-309, 9p

  5. 5
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Mar2020, Vol. 85 Issue 3, p600-610, 11p, 8 Charts, 3 Graphs, 1 Map

  6. 6
    دورية أكاديمية

    Alternate Title: Mogućnost redukcije sadržaja natrijum hlorida u svinjskom paprikašu parcijalnom supstitucijom kalijum hloridom i amonijum hloridom. (Bosnian)

    المصدر: Meat Technology; 2018, Vol. 59 Issue 2, p110-113, 4p

  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10