-
1دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Technology International; Jun2024, Vol. 30 Issue 4, p329-339, 11p
مصطلحات موضوعية: FRANKFURTER sausages, SAUSAGES, MEAT quality, HAZELNUTS, EMULSIONS, MEAT, COLD storage
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kayal, Abhijit, Singh, Veeresh
المصدر: Monthly Notices of the Royal Astronomical Society; Jun2024, Vol. 531 Issue 1, p830-850, 21p
مصطلحات موضوعية: ACTIVE galactic nuclei, X-ray spectra, GALAXIES, X-rays, FRANKFURTER sausages
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lorusso, Patrizio, Pandiscia, Annamaria, Manfredi, Alessio, Tantillo, Giuseppina Marilia, Terio, Valentina
المصدر: Italian Journal of Food Safety; 2024, Vol. 13 Issue 2, p1-4, 4p
مصطلحات موضوعية: HEPATITIS E virus, RNA viruses, RNA virus infections, MEAT industry, PORK, SAUSAGES, ANIMAL industry
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Jiawang, Lu, Jiasheng, Zhang, Xin, Kong, Baohua, Li, Yongjie, Chen, Qian, Wen, Rongxin
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1747, 16p
مصطلحات موضوعية: LACTIC acid bacteria, SAUSAGES, SALT, FLAVOR, VACCINATION
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Carhuancho-Colca, Karen P., Silva-Paz, Reynaldo J., Elías-Peñafiel, Carlos, Salvá-Ruiz, Bettit K., Encina-Zelada, Christian R.
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1733, 14p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, QUINOA, CONSUMERS, SOY proteins, FACTOR analysis, VEGETARIANS, CONSUMER profiling
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mashhadi, Zahra, Davati, Nafiseh, Emamifar, Aryou, Karami, Mostafa
المصدر: Food Science & Nutrition; Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p4269-4283, 15p
مصطلحات موضوعية: BEE pollen, REFRIGERATED storage, COLIFORMS, SAUSAGES, LIPIDS, MICROBIAL lipids, MEAT spoilage, BEE venom
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Pramanik, Atanu, Datta, Saumen
المصدر: FEBS Letters; Jun2024, Vol. 598 Issue 11, p1387-1401, 15p
مصطلحات موضوعية: PSEUDOMONAS aeruginosa, FRANKFURTER sausages, BIOCHEMICAL substrates, CRYSTAL structure, CATALYSIS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Kudumija, Nina, Kos, Ivica, Lešić, Tina, Vahčić, Nada, Vulić, Ana, Polak, Tomaž, Krešić, Greta, Vnučec, Ivan, Bendelja Ljoljić, Darija, Škrivanko, Mario, Bogdanović, Tanja, Pleadin, Jelka
المصدر: Journal of Food Quality; 5/29/2024, Vol. 2024, p1-17, 17p
مصطلحات موضوعية: MEAT, CROATS, SAUSAGES, CONSUMER preferences, FATTY acid analysis, NUTRITIONAL value, LEUCINE, AMINO acids
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Okoń, Anna, Zielińska, Dorota, Szymański, Piotr, Łepecka, Anna, Siekierko, Urszula, Neffe-Skocińska, Katarzyna, Trząskowska, Monika, Kajak-Siemaszko, Katarzyna, Sionek, Barbara, Karbowiak, Marcelina, Kołożyn-Krajewska, Danuta, Dolatowski, Zbigniew J.
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); May2024, Vol. 14 Issue 10, p4027, 15p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, VINEGAR, ACETOBACTER, MEAT flavor & odor, LACTIC acid bacteria, ORCHARDS, OXIDATION-reduction potential
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Wójciak, Karolina, Materska, Małgorzata, Pełka, Arkadiusz, Michalska, Agata, Małecka-Massalska, Teresa, Kačániová, Miroslava, Čmiková, Natália, Słowiński, Mirosław
المصدر: Molecules; May2024, Vol. 29 Issue 10, p2249, 25p
مصطلحات موضوعية: COMMON dandelion, PORK, SAUSAGES, LACTIC acid bacteria, OXIDATION-reduction potential