-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Thais C. Brito-Oliveira, Ana Clara M. Cavini, Leticia S. Ferreira, Izabel C. F. Moraes, Samantha C. Pinho
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 7, p 467 (2024)
مصطلحات موضوعية: soy protein isolate, salt-induced gels, calcium, plant proteins, locust bean gum, emulsion-filled gels, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Chemical Engineering Transactions, Vol 102 (2023)
مصطلحات موضوعية: Chemical engineering, TP155-156, Computer engineering. Computer hardware, TK7885-7895
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Matheus A. Chaves, Letícia S. Ferreira, Lucia Baldino, Samantha C. Pinho, Ernesto Reverchon
المصدر: Nanomaterials, Vol 13, Iss 9, p 1557 (2023)
مصطلحات موضوعية: vitamins, nanoencapsulation, nanodispersions, phospholipid vesicles, liposomes, cosmetics, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Laura G. Gómez-Mascaraque, Samantha C. Pinho
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 9, p 2179 (2021)
مصطلحات موضوعية: hyperspectral imaging, microscopy, microstructure, hydrogel, dairy, plant protein, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Graziela V. L. Gomes, Izabella A. S. Simplício, Eliana B. Souto, Lisandro P. Cardoso, Samantha C. Pinho
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 3, Pp 383-391 (2013)
مصطلحات موضوعية: solid lipid particles, β-carotene, encapsulation, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Polímeros, Vol 21, Iss 4, Pp 286-292 (2011)
مصطلحات موضوعية: Polímeros, micropartículas, liberação controlada, métodos de produção, Polymers, microparticles, controlled release, production processes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Gels, Vol 2, Iss 3, p 22 (2016)
مصطلحات موضوعية: emulsion-filled gels, rheology of gels, rheological modeling, emulsion gels, emulgels, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
8
المؤلفون: Matheus A. Chaves, Letícia S. Ferreira, Lucia Baldino, Samantha C. Pinho, Ernesto Reverchon
مصطلحات موضوعية: nanotechnology_50
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::46a2ae10fdd0dd1c504840dfd104384a
-
9
المؤلفون: Matheus A. Chaves, Gustavo C. Dacanal, Samantha C. Pinho
المصدر: Food Research International. 169:112809
مصطلحات موضوعية: Food Science
-
10
المصدر: Journal of food science. 82(11)
مصطلحات موضوعية: Freeze Drying, Polysaccharides, Viscosity, Liposomes, Temperature, Food Technology, Quercetin, Starch, Powders, Shear Strength, Hydrophobic and Hydrophilic Interactions