-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Ruth O. Agabje, Adeshola A. Babayeju, Deborah O. Opaleke, Fausat L. Kolawole, Abdulhameed A. Badmos, Patrick B. Njobeh, Oluwafemi A. Adebo
المصدر: Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Consumer survey, Groundnut, Physicochemical properties, Vegetable oils, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2731-4286
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Temitayo D. Agba, Nurat O. Yahaya-Akor, Amarjit Kaur, Moira Ledbetter, James Templeman, Jonathan D. Wilkin, Bukola A. Onarinde, Samson A. Oyeyinka
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 11, p 1654 (2024)
مصطلحات موضوعية: amino acid, bioactive, cookies, decolourisation, Moringa oleifera, wheat flour, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mutiat A. Balogun, Olalekan S. Sobande, Samson A. Oyeyinka
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100519- (2023)
مصطلحات موضوعية: Butylated hydroxyl toluene, Garlic, Meat, Onion, Synthetic antimicrobials, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Oluwatosin E. Taiwo, Hamza Abdul, Ginalyn A. Rustria, Ajibola B. Oyedeji, Oluwafemi A. Adebo, Abe S. Gerrano, Stephen O. Amoo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100372- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cassava flour, Functional properties, Pounded yam, Texture, Yam flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Sefater Gbashi, Chiemela E. Chinma, Janet A. Adebo, Oluseyi M. Ajayi, Oluwafemi A. Adebo, Patrick B. Njobeh
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100357- (2023)
مصطلحات موضوعية: GC-HRTOF-MS, Legume, Metabolite, Pasta, Whole wheat, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 18, Iss 4, Pp 385-388 (2019)
مصطلحات موضوعية: Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Samson A. Oyeyinka, Sarat Olatunbosun, Adewumi T. Oyeyinka, Mutiat A. Balogun, Adegbola A. Dauda, Muinat A. Obalowu, Abdul-Hameed A. Badmos, John K. Joseph
المصدر: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 18, Iss 4, Pp 367-371 (2019)
مصطلحات موضوعية: Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Toyosi T. George, Anthony O. Obilana, Samson A. Oyeyinka
المصدر: Heliyon, Vol 6, Iss 11, Pp e05458- (2020)
مصطلحات موضوعية: Food science, Food technology, Nutrition, African yam bean, Fortification, Enrichment, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Oluchukwu M.M. Nwadi, Nneka Uchegbu, Samson A. Oyeyinka
المصدر: Legume Science, Vol 2, Iss 1, Pp n/a-n/a (2020)
مصطلحات موضوعية: extrusion, protein, sensory acceptability, underutilized, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2639-6181
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Adewumi T. Oyeyinka, Samson A. Oyeyinka
المصدر: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 17, Iss 2, Pp 127-136 (2018)
مصطلحات موضوعية: Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource