-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Eva Navascués, Silvia Brezina, Antonio Santos, Fernando Calderón, Wendu Tesfaye, Domingo Marquina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101214- (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, l-lactic acid, Organic acids, Aroma compounds, Wine, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gero Egels, Simon Schäffer, Santiago Benito, Sebastian Weber
المصدر: Hydrogen, Vol 4, Iss 1, Pp 60-73 (2023)
مصطلحات موضوعية: austenitic steel, hydrogen embrittlement, cracking, segregation, computer tomography, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Domingo Marquina, Silvia Brezina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 987 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, chitosan, L-lactic acid, organic acids, aroma compounds, wine, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Niina Kelanne, Eva Navascués, Fernando Calderón, Antonio Santos, Domingo Marquina, Baoru Yang, Santiago Benito
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 165 (2023)
مصطلحات موضوعية: wine, non-Saccharomyces, alternative fermentation strategies, biological acidity management, volatile compounds, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Santiago Benito, Johannes Boes, Michele Matsuo, Sebastian Weber, Werner Theisen
المصدر: Materials & Design, Vol 208, Iss , Pp 109925- (2021)
مصطلحات موضوعية: Particle distribution, Quantitative microscopy, Powder metallurgy, Stereology, Microstructure, Materials of engineering and construction. Mechanics of materials, TA401-492
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Aaron Berger, Santiago Benito, Philipp Kronenberg, Sebastian Weber
المصدر: Materials, Vol 15, Iss 23, p 8702 (2022)
مصطلحات موضوعية: thermophysical properties, thermal conductivity, thermal diffusivity, tool steels, electronic thermal conductivity, repurpose, Technology, Electrical engineering. Electronics. Nuclear engineering, TK1-9971, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Microscopy, QH201-278.5, Descriptive and experimental mechanics, QC120-168.85
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ángel Benito, Fernando Calderón, Santiago Benito
المصدر: AMB Express, Vol 9, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
مصطلحات موضوعية: Schizosaccharomyces, Galactomanoprotein, Lachancea, Mannoprotein, Wine, Polysaccharides, Biotechnology, TP248.13-248.65, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jean-Philippe Kanter, Santiago Benito, Silvia Brezina, Beata Beisert, Stefanie Fritsch, Claus-Dieter Patz, Doris Rauhut
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 5, Iss , Pp - (2020)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Eva Navascués, Fernando Calderón, Antonio Santos, Domingo Marquina, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 11, p 2878 (2021)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, lactic acid, wine, acidity, volatile, evolution, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ángel Urbina, Fernando Calderón, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 6, p 1356 (2021)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, Lactiplantibacillus plantarum, Lactobacillus plantarum, Saccharomyces, Oenococus oeni, malic acid, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource