-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Kerwin, James L., Semon, Melinda J.
المساهمون: Haynes, Kenneth F., editorAff1, Millar, Jocelyn G., editorAff2
المصدر: Methods in Chemical Ecology Volume 2 : Bioassay Methods. :142-178
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hughes, Kelly T., Semon, Melinda J., Karlinsey, Joyce E.
المصدر: Science, 1993 Nov . 262(5137), 1277-1280.
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/2882293
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kerwin, James L., MacKichan, Joanna K., Semon, Melinda J., Wiens, Alison M., DeRose, Carolyn C., Torvik, Jessica J.
المصدر: Lipids. November 1996 31(11):1179-1188
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: SEMON, MELINDA J., EDWARDS, CHARLES G., FORSYTH, DAVID, DINN, CO
المصدر: Australian Journal of Grape & Wine Research; Apr2001, Vol. 7 Issue 1, p52-59, 8p
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Eisele, Thomas A., Semon, Melinda J.
المصدر: Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May2005, Vol. 70 Issue 4, pS267-S269, 1p
مصطلحات موضوعية: GUAIACOL, TASTE testing of food, FOOD aroma, APPLE juice, THRESHOLD (Perception)