-
1رسالة جامعية
المؤلفون: De Lima E Silva, Ana Carolina
المساهمون: University/Department: Universitat Rovira i Virgili. Departament de Química Analítica i Química Orgànica
مرشدي الرسالة: Boqué Martí, Ricard, Aceña Muñoz, Laura
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Qualitat sensorial de la cervesa, Estabilitat durant vida útil, Anàlisi Multivariant, Calidad sensorial de la cerveza, Estabilidad durante vida útil, Análisis Multivariante, Beer sensory quality, Shelf life stability, Multivariate Analysis, Ciències
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/690510
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Pan, XiongAff1, Aff2, Deng, Ting-feiAff1, Aff2, Li, Liang-qunAff1, Aff2, Yang, Li-shouAff1, Aff2, Gao, MingAff1, Aff2, Yan, Yan-fangAff1, Aff2, Peng, MeiAff1, Aff2, Juan-YangAff1, Aff2, Liu, Song, Ge, Li-juanAff1, Aff2, IDs12649024025585_cor10, Yang, Xiao-shengAff1, Aff2, IDs12649024025585_cor11
المصدر: Waste and Biomass Valorization. :1-7
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Meighani, HosseinAff1, IDs1169402302284x_cor1, Roozkhosh, Mohammad
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(3):1740-1747
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaolan HUANG, Jiajia LEI, Wanyi HUANG, Yudong JIAO, Qi WANG, Jiwang CHEN, Haibin WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 126-136 (2024)
مصطلحات موضوعية: crayfish hepatopancreas, different thermal processing methods, physicochemical properties, volatile flavor substances, sensory quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongmei YIN, Haoran CHEN, Ziran YIN, Zhenyi TANG, Jinxiu ZENG, Xiaodan SHI, Lu ZHANG, Zongcai TU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 56-65 (2024)
مصطلحات موضوعية: mei yu, lactobacillus sakei jxnu1-3, inoculated fermentation, sensory quality, flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nan LI, Jiaolong LI, Pengpeng LI, Muhan ZHANG, Chong SUN, Weimin XU, Daoying WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 392-399 (2024)
مصطلحات موضوعية: protein oxidation, processing condition, meat quality, sensory quality, flavour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiwen MIAO, Jingyun ZHOU, Chunming YANG, Zhengfei LUO, Yi WANG, Zhengli GONG, Huarong TONG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 283-294 (2024)
مصطلحات موضوعية: tea plant variety, shoumei white tea, sensory quality, high performance liquid chromatography (hplc), gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xianzhi LIANG, Yanfei LUO, Jingyang YANG, Yuqin NONG, Xing CHEN, Guangzhi LIANG, Yuanquan CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 253-263 (2024)
مصطلحات موضوعية: tea flowers, drying processes, sensory quality, amino acid components, volatile components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin Zeng, Yu‐Yi Liu, Fang Wang, Shan Jin, Lian‐Shuang Chen, Yan‐Qing Fu, Zhi‐Hui Feng, Jun‐Feng Yin, Wei‐Jiang Sun, Xiao‐Min Yu, Yong‐Quan Xu
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 4, Pp 1571-1582 (2024)
مصطلحات موضوعية: metabolomics, Oriental Beauty, sensory quality, tea green leafhopper, watery saliva, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Teng HAN, Bo LU, Yongbin HAN, Yang TAO, Yanfeng DING, Dandan LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 271-281 (2024)
مصطلحات موضوعية: sweet rice wine, physico-chemical properties, sensory quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306