-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ourania Gouseti, Mads Emil Larsen, Ashwitha Amin, Serafim Bakalis, Iben Lykke Petersen, Rene Lametsch, Poul Erik Jensen
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 13, p 2518 (2023)
مصطلحات موضوعية: protein functionality, plant-based foods, protein hydrolysis, cross-linking, deamidation, enzyme-assisted extraction, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Serafim Bakalis, Vasilis P. Valdramidis, Dimitrios Argyropoulos, Lilia Ahrne, Jianshe Chen, P.J. Cullen, Enda Cummins, Ashim K. Datta, Christos Emmanouilidis, Tim Foster, Peter J. Fryer, Ourania Gouseti, Almudena Hospido, Kai Knoerzer, Alain LeBail, Alejandro G. Marangoni, Pingfan Rao, Oliver K. Schlüter, Petros Taoukis, Epameinondas Xanthakis, Jan F.M. Van Impe
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 3, Iss , Pp 166-172 (2020)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Eliot Jones-Garcia, Serafim Bakalis, Martin Flintham
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 14, p 2048 (2022)
مصطلحات موضوعية: smart bin, human computer interaction, internet of things, social practice, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Charfedinne Ayed, Filippo Bramante, Ogueri Nwaiwu, William MacNaughtan, Serafim Bakalis, Timothy J. Foster
المصدر: Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 1, Iss , Pp 100007- (2020)
مصطلحات موضوعية: Powder hydration, Carbohydrate, Mixing, Low-resolution NMR, DVS, Microscopy, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hannah Hornby, Mar Collado-González, Xue Zhang, Nichola Abrehart, Meshari Alshammari, Serafim Bakalis, Alan Mackie, Luca Marciani
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 10, p 3626 (2021)
مصطلحات موضوعية: intragastric, in vivo, digestion, distribution, MRI, meal composition, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Norah A. Alshammari, Moira A. Taylor, Rebecca Stevenson, Ourania Gouseti, Jaber Alyami, Syahrizal Muttakin, Serafim Bakalis, Alison Lovegrove, Guruprasad P. Aithal, Luca Marciani
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 7, p 2407 (2021)
مصطلحات موضوعية: glycemic response, blood glucose, bacterial, polysaccharides, gums, satiety, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Otilia Carvalho, Maria N. Charalambides, Ilija Djekić, Christos Athanassiou, Serafim Bakalis, Jose Benedito, Aurelien Briffaz, Cristina Castañé, Guy Della Valle, Isabel Maria Nunes de Sousa, Ferruh Erdogdu, Aberham Hailu Feyissa, Nickolas G. Kavallieratos, Alexandros Koulouris, Milica Pojić, Anabela Raymundo, Jordi Riudavets, Fabrizio Sarghini, Pasquale Trematerra, Alberto Tonda
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 1, p 82 (2021)
مصطلحات موضوعية: cereals, food transformation, modelling, transformation processes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexander L Bowler, Serafim Bakalis, Nicholas J Watson
المصدر: Sensors, Vol 20, Iss 7, p 1813 (2020)
مصطلحات موضوعية: food and drink manufacturing, industry 4.0, digital manufacturing, mixing, ultrasonic sensors, machine learning, convolutional neural networks, long short-term memory neural networks, wavelet transform, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lei Xing, Bingyu Zhuo, Serafim Bakalis, Jerome Castro, Zhibing Zhang
المصدر: Cogent Engineering, Vol 4, Iss 1 (2017)
مصطلحات موضوعية: sodium percarbonate, controlled release, thermal stability, sodium sulphate, sodium silicate, fluidised bed coating, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2331-1916
-
10
المؤلفون: Hong Wang, Ruican Wang, Longteng Zhang, Wei Zhang, Serafim Bakalis, Yan Li, René Lametsch
المصدر: Food research international (Ottawa, Ont.). 163
مصطلحات موضوعية: Solubility, Carbohydrates, Soybean Proteins, Emulsions, Food Science