-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mónica Fernández-González, Pedro Miguel Izquierdo-Cañas, Esteban García-Romero, Tania Paniagua-Martínez, Sergio Gómez-Alonso
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 7, p 375 (2024)
مصطلحات موضوعية: polygalacturonase, phenolic compounds, wine, PGU1, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniela Berríos, Javiera Nahuelcura, Felipe González, Fabiola Peña, Pablo Cornejo, José Pérez-Navarro, Sergio Gómez-Alonso, Antonieta Ruiz
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 3, p 388 (2024)
مصطلحات موضوعية: phenolic compounds, antioxidant activity, lettuce, iron oxide nanoparticles, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Marco Bustamante, Pol Giménez, Arnau Just-Borràs, Ignasi Solé-Clua, Jordi Gombau, José M. Heras, Nathalie Sieczkowski, Mariona Gil, José Pérez-Navarro, Sergio Gómez-Alonso, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 310 (2024)
مصطلحات موضوعية: grape must, glutathione, inactivated dry yeasts, browning, laccase, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Carolina Olivati, Yara Paula Nishiyama-Hortense, Natália Soares Janzantti, Roberto da Silva, Ellen Silva Lago Vanzela, Sergio Gómez-Alonso
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7006 (2023)
مصطلحات موضوعية: raisin, chocolate, dragée, Brazilian cultivar, phenolic composition, HPLC-DAD-ESI-MS/MS, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yara Paula Nishiyama-Hortense, Carolina Olivati, José Pérez-Navarro, Reginaldo Teodoro Souza, Natália S. Janzantti, Roberto Da-Silva, Isidro Hermosín-Gutiérrez, Sergio Gómez-Alonso, Ellen Silva Lago-Vanzela
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 13, p 2608 (2023)
مصطلحات موضوعية: Brazilian hybrid grape, harvests, phenolic compounds, HPLC-DAD-ESI-MSn, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yara Paula de Oliveira Nishiyama-Hortense, Maria Júlia de Paula Rossi, Victoria Diniz Shimizu-Marin, Natália Soares Janzantti, Sergio Gómez-Alonso, Roberto Da-Silva, Ellen Silva Lago-Vanzela
المصدر: Future Foods, Vol 6, Iss , Pp 100179- (2022)
مصطلحات موضوعية: Hybrid grapes, Enriched candies, Anthocyanins, Bioingredients, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Carolina Tatagiba da Rocha Dadalto, Isidro Hermosín-Gutiérrez, José Pérez-Navarro, Rosa Maria Ojeda-Amador, Sergio Gómez-Alonso, Paulo César Stringheta, Daniele de Almeida Paula, Marcos Roberto Moacir Ribeiro Pinto, Afonso Mota Ramos
المصدر: Ciência Rural, Vol 53, Iss 7 (2022)
مصطلحات موضوعية: flavonols, hydroxycinnamic acid derivatives, flavan-3-ols, jussara fruit, HPLC-DAD-ESI-MS/MS, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Gombau Jordi, Pedro Cabanillas, Adela Mena, José Pérez-Navarro, Jaume Ramos, Agustí Torner, Francesca Fort, Sergio Gómez-Alonso, Esteban García-Romero, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora
المصدر: OENO One, Vol 56, Iss 3 (2022)
مصطلحات موضوعية: oak aging, Q. pyrenaica, Q. alba, Q. petraea, volatile substances, ellagitannins, Agriculture, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Michelly Cristiane Paludo, Silvia Borges Pimentel de Oliveira, Luciana Fontes de Oliveira, Ronan Carlos Colombo, Sergio Gómez-Alonso, Isidro Hermosín-Gutiérrez, Rafaela Prata, Adriano Freitas Lima, José Teixeira Filho, Cristiano Augusto Ballus, Helena Teixeira Godoy
المصدر: Current Plant Biology, Vol 29, Iss , Pp 100233- (2022)
مصطلحات موضوعية: Phenolic compounds, Jaboticaba residues, Cancer, Antiproliferative properties, Food industries, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jordi Gombau, Pere Pons‐Mercadé, Marta Conde, Lucie Asbiro, Olga Pascual, Sergio Gómez‐Alonso, Esteban García‐Romero, Joan Miquel Canals, Isidro Hermosín‐Gutiérrez, Fernando Zamora
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 7, Pp 3442-3455 (2020)
مصطلحات موضوعية: astringency, berry morphology, proanthocyanidins, seeds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177