-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 428 (2022)
مصطلحات موضوعية: olfactory, threshold, discrimination, identification, Sniffin’ Sticks, fragrance, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shady Afrin Jeesan, Han-Seok Seo
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 12, p 1845 (2020)
مصطلحات موضوعية: rice, color, odor, check-all-that-apply, emotion, acceptance, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 428, p 428 (2022)
مصطلحات موضوعية: Health (social science), Chemical technology, Sniffin’ Sticks, threshold, fragrance, identification, TP1-1185, Plant Science, olfactory, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, discrimination, Food Science