-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Priya Pal, Shalini Gaur Rudra, Alka Joshi, Rakesh Bhardwaj, Vidya Ram Sagar
المصدر: Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 67 (2024)
مصطلحات موضوعية: Vacuum frying, Maillard browning, Acrylamide, Hydrocolloids, Crisps, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rahul Kumar Thakur, Shalini Gaur Rudra, Harsh Kr. Dikshit, Sukanta Dash, Rakesh Bhardwaj, T. Vinutha, Shiv Kumar, Sangeeta Chopra
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100380- (2024)
مصطلحات موضوعية: Texture, Crisps, Seed coat, Biofortified, Lentil, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: RAVI GAUTAM, PRAVEEN K SINGH, ZAKIR HUSSIAN, B S TOMER, A K SINGH, SHALINI GAUR RUDRA, SANDEEP KUMAR LAL, JUGENDRA KUMAR
المصدر: The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 94, Iss 5 (2024)
مصطلحات موضوعية: Genetic diversity, Growth, Protected cultivation, Tomato, Yield potential, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Gouthami Shivaswamy, Shalini Gaur Rudra, Lham Dorjee, Aditi Kundu, Robin Gogoi, Anupama Singh
المصدر: Current Research in Microbial Sciences, Vol 6, Iss , Pp 100243- (2024)
مصطلحات موضوعية: Mango kernel phenolic extract, Mangiferin, Quercetin, Rhamnetin, Pickling industry waste, Microbiology, QR1-502, Genetics, QH426-470
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: B R Vinod, Ram Asrey, Shalini Gaur Rudra, Sumit B. Urhe, Shatakashi Mishra
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100473- (2023)
مصطلحات موضوعية: Loaf-specific volume, Crumb softness, Sensory profile, Glycemic response, Satiety rating, Dietary fibre, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Madhu Tippannanavar, Tirthankar Banerjee, Sumit Shekhar, Sudama Ram Sahu, Bijendra Singh, Neethu Narayanan, Shalini Gaur Rudra, Bidisha Chakrabarti, Suman Gupta, Anupama Singh
المصدر: Frontiers in Chemistry, Vol 11 (2023)
مصطلحات موضوعية: LC-MS/MS, pesticides, QuEChERS, processed foods, mango fruit drink, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Venkatesh Kokila, Radha Prasanna, Arun Kumar, Sekar Nishanth, Bhupinder Singh, Shalini Gaur Rudra, Priya Pal, Madan Pal, Yashbir Singh Shivay, Awani Kumar Singh
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 10, Pp e20470- (2023)
مصطلحات موضوعية: C-N assimilation, CO2 levels, Cyanobacteria, Fruit quality, Soil fertility, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Manish Srivastav, Nidhi Radadiya, Sridhar Ramachandra, Pawan Kumar Jayaswal, Nisha Singh, Sangeeta Singh, Ajay Kumar Mahato, Gitanjali Tandon, Ankit Gupta, Rajni Devi, Sreekanth Halli Subrayagowda, Gulshan Kumar, Pragya Prakash, Shivani Singh, Nimisha Sharma, A. Nagaraja, Abhijit Kar, Shalini Gaur Rudra, Shruti Sethi, Sarika Jaiswal, Mir Asif Iquebal, Rakesh Singh, Sanjay Kumar Singh, Nagendra Kumar Singh
المصدر: Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: Color, firmness, fruit quality QTLs, Mangifera indica L., molecular linkage map, SNP markers, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gajanan Gundewadi, Shalini Gaur Rudra, Radha Prasanna, Tirthankar Banerjee, Sanjay Kumar Singh, Sanjay R. Dhakate, Ashish Gupta, Anjali Anand
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: ethylene scavenging, palladium chloride, electrospinning, nanofibre, sapota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Shalini Gaur Rudra, Santanu Basu, Anindya Chanda
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
مصطلحات موضوعية: trends, food safety, developments, detection, spoilage, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource