-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Binxu LIAO, Shanhu TANG, Sining LI, Zhuoling LUO, Haidong ZHOU, Yuan MA, Qiaoyan LI, Lamei CHEN, Kun PAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 104-110 (2023)
مصطلحات موضوعية: sodium alginate, xanthan gum, gellan gum, pectin, microencapsulated hydrogel ball, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kun PAN, Hanshuanglu CHEN, Haidong ZHOU, Binxu LIAO, Qiaoyan LI, Shanhu TANG, Sining LI, Liang LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 181-192 (2023)
مصطلحات موضوعية: fermented milk, bifidobacterium animalis subsp. lactis, co-fermentation, yak milk, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lamei CHEN, Shanhu TANG, Sining LI, Jiaying ZHAO, Qiaoyan LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 351-360 (2023)
مصطلحات موضوعية: high pressure processing (hhp), meat color, protein oxidation, lipid oxidation, yak meat, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Qin JIA, Yuyu HUANG, Shanhu TANG, Sining LI, Qiongshuai LI, Jinjin LI, Ran MO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 347-355 (2023)
مصطلحات موضوعية: rosa roxburghii tratt aqueous extract, minced yak meat, lipid oxidation, protein oxidation, physical and chemical properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Sining Li, Shanhu Tang, Jinjin Li, Lamei Chen, Yuan Ma
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 19, p 3062 (2022)
مصطلحات موضوعية: natural antioxidant, hydroxyl radical, protein oxidation, lipid oxidation, yak meat, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jun Wang, Lina Wang, Linlin Wang, Ling Han, Lianhong Chen, Shanhu Tang, Pengcheng Wen
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 16, p 2406 (2022)
مصطلحات موضوعية: Qula, solar drying, drying characteristics, response surface methodology, lipid oxidation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Sining Li, Shanhu Tang, Liguo Yan, Ruiqi Li
المصدر: Journal of Applied Animal Research, Vol 47, Iss 1, Pp 262-272 (2019)
مصطلحات موضوعية: microwave heating, yak meat, protein denaturation, physicochemical properties, microstructure, flavour compounds, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Sining Li, Shanhu Tang, Qiang He, Jiangxiao Hu, Jing Zheng
المصدر: Molecules, Vol 24, Iss 20, p 3699 (2019)
مصطلحات موضوعية: co-culture, proteolysis, free amino acid, proteolytic enzyme, fermented milk, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9
المؤلفون: S.N. Li, R. Ren, J.X. Gong, Y.M. Chen, Shanhu Tang
المصدر: Journal of Dairy Science. 104:8493-8505
مصطلحات موضوعية: Streptococcus thermophilus, Metabolite, law.invention, Probiotic, chemistry.chemical_compound, Metabolomics, Starter, Bifidobacterium animalis, law, Genetics, Animals, Food science, biology, Probiotics, food and beverages, biology.organism_classification, Coculture Techniques, Milk, chemistry, Fermentation, Animal Science and Zoology, Bacteria, Food Science
-
10
المؤلفون: Sining Li, Shanhu Tang, Ran Mo, Jinjin Li, Lamei Chen
المصدر: LWT. 173:114298
مصطلحات موضوعية: Food Science