-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Zhu-QiangAff1, Aff2, IDs117700241081z_cor1, Fu, Guo-QiangAff1, IDs117700241081z_cor2, Tan, Shao-Quan, Chen, Xue-Guo, Guo, Tao, Xiang, Peng, Yang, Yong-Hong, He, Zhan-Xiang
المصدر: Applied Geophysics. 21(2):409-417
-
2مؤتمر
المؤلفون: Cao, Xianfeng, Zhang, Zhengkai, Shao, Quan, Wang, Shenghao, Cheng, Zixiu, Ding, Jingya
المصدر: 2023 IEEE 6th International Electrical and Energy Conference (CIEEC) Electrical and Energy Conference (CIEEC), 2023 IEEE 6th International. :3708-3713 May, 2023
Relation: 2023 IEEE 6th International Electrical and Energy Conference (CIEEC)
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdelmoneim H. Ali, Siqi Li, Shao-Quan Liu, Ren-You Gan, Hua-Bin Li, Afaf Kamal-Eldin, Mutamed Ayyash
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 5, Pp 2573-2585 (2024)
مصطلحات موضوعية: camel milk, in vitro digestion, gut microbiome, casein, milk fat, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdelmoneim H. Ali, Basim Abu-Jdayil, Gafar Bamigbade, Afaf Kamal-Eldin, Fathalla Hamed, Thom Huppertz, Shao-Quan Liu, Mutamed Ayyash
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 5, Pp 2706-2720 (2024)
مصطلحات موضوعية: camel milk, low-fat Cheddar cheese, rheological properties, texture, volatile compounds, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhou, Shao-QuanAff1, Aff3, Luo, Fang, Li, Kang, Ran, Xiong, Lv, Fu-RongAff1, IDs41598023445602_cor5
المصدر: Scientific Reports. 13(1)
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Bamigbade, Gafar, Ali, Abdelmoneim H., Subhash, Athira, Tamiello-Rosa, Camila, Al Qudsi, Farah R., Esposito, Gennaro, Hamed, Fathalla, Liu, Shao-Quan, Gan, Ren-You, Abu-Jdayil, BasimAff8, IDs4159802344728w_cor10, Ayyash, MutamedAff1, IDs4159802344728w_cor11
المصدر: Scientific Reports. 13(1)
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zihan Gao, Melody Chang Zhou, Jing Lin, Yuyun Lu, Shao Quan Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101178- (2024)
مصطلحات موضوعية: Okara, Lactobacillus gasseri, Limosilactobacillus fermentum, Metabolomics, Metabolites, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammed Tarique, Abdelmoneim H. Ali, Jaleel Kizhakkayil, Shao-Quan Liu, Fatih Oz, Enes Dertli, Afaf Kamal-Eldin, Mutamed Ayyash
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101073- (2024)
مصطلحات موضوعية: Exopolysaccharides, Bioactive functions, Prebiotics, Gut Microbiome, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Keong, Lin Ya Eunis, Toh, Mingzhan, Lu, Yuyun, Liu, Shao-Quan
المصدر: In Food Bioscience August 2024 60
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Tindjau, Ricco, Chua, Jian-Yong, Liu, Shao-Quan
المصدر: In Food Microbiology August 2024 121