-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinjin Xue, Panpan Liu, Lin Feng, Lin Zheng, Anhui Gui, Xueping Wang, Shengpeng Wang, Fei Ye, Jing Teng, Shiwei Gao, Pengcheng Zheng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100943- (2023)
مصطلحات موضوعية: Kokumi peptides, Bitter peptides, Flavonoids, Amino acids, Trans-catechins, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin ZHENG, Panpan LIU, Xiaofang JIN, Jingming NING, Lin FENG, Shiwei GAO, Jing TENG, Xueping WANG, Yanna HAN, Pengcheng ZHENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 310-318 (2022)
مصطلحات موضوعية: large-leaf yellow tea, tea cultivar (strains), sensory quality, chemical constituents, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shiwei Gao, Dezheng Wei, Dandan Pan, Fei Wang, Hui Kang, Yuxin Yao
المصدر: Horticulturae, Vol 10, Iss 1, p 65 (2024)
مصطلحات موضوعية: melatonin, grape seeds, targeted metabolomics, RNA-Seq, resveratrol, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Anhui GUI, Fei YE, Shengpeng WANG, Shiwei GAO, Pengcheng ZHENG, Panpan LIU, Xueping WANG, Jing TENG, Lin ZHENG, Lin FENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 315-321 (2022)
مصطلحات موضوعية: flat green tea, mineral elements, quality ingredient, principal component analysis, cluster analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shiwei GAO, Yumeng ZHU, Qilei WANG, Qian CAO, Chengjian WANG, Xingang LÜ
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 12, Pp 117-123 (2022)
مصطلحات موضوعية: broccoli sprouts, plasma, sulforaphane, glucosinolates, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kai Liu, Qiuju Wang, Minglong Sun, Shiwei Gao, Qing Liu, Lili Shan, Junxiang Guo, Jingyang Bian
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: bacterial microbiome, distribution, MiSeq sequencing, co-occurrence network, rice fields, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin Feng, Shiwei Gao, Panpan Liu, Shengpeng Wang, Lin Zheng, Xueping Wang, Jing Teng, Fei Ye, Anhui Gui, Jinjin Xue, Pengcheng Zheng
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3537 (2023)
مصطلحات موضوعية: Qingzhuan tea, pile fermentation, microorganisms, quality-related components, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengpeng Wang, Lin Feng, Panpan Liu, Anhui Gui, Jing Teng, Fei Ye, Xueping Wang, Jinjin Xue, Shiwei Gao, Pengcheng Zheng
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3592 (2023)
مصطلحات موضوعية: fresh tea leaves, price, near-infrared spectroscopy, synergy interval partial least squares, back propagation-artificial neural network, transfer function, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiacheng Li, Lisha Liao, Yannan Jia, Tian Tian, Shiwei Gao, Chenyue Zhang, Wei Shen, Zheng Wang
المصدر: Arabian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 10, Pp 104119- (2022)
مصطلحات موضوعية: Fe3O4/ZIF-8, Cd(II) adsorption, Mechanism, Optimization, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Anhui Gui, Shiwei Gao, Pengcheng Zheng, Zhihui Feng, Panpan Liu, Fei Ye, Shengpeng Wang, Jinjin Xue, Jun Xiang, Dejiang Ni, Junfeng Yin
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 7, p 1551 (2023)
مصطلحات موضوعية: Enshiyulu tea, green tea, non-volatile components, steaming, fixation, metabolomic, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource