-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Yuan, Shucheng Liu
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
مصطلحات موضوعية: Made in China 2025, Industrial policy, Green economic growth, Double machine learning, Causal inference, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bingtao Feng, Longjian Xie, Xuyuan Hou, Shucheng Liu, Luyao Chen, Xinyu Zhao, Chenyi Li, Qiang Zhou, Kuo Hu, Zhaodong Liu, Bingbing Liu
المصدر: Matter and Radiation at Extremes, Vol 9, Iss 4, Pp 047401-047401-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Nuclear and particle physics. Atomic energy. Radioactivity, QC770-798
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2468-080X
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Luo, Ming Chen, Hongwu Ji, Jiayi Chen, Wenkui Song, Di Zhang, Weiming Su, Shucheng Liu, Julieth Joram Majura
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 118, Iss , Pp 106280- (2024)
مصطلحات موضوعية: ApoE-/- mice, Atherosclerosis, Lipophage, NLRP3 inflammasome, Macrophage polarization, Carnosine, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fanliao Wang, Shucheng Liu, Ying Jia, Anrong Gao, Kun Su, Yanqing Liu, Jing Du, Liru Wang
المصدر: Energy Geoscience, Vol 5, Iss 3, Pp 100296- (2024)
مصطلحات موضوعية: Production prediction, Life cycle model, Carbonate gas reservoir, Low-permeability tight sandstone gas reservoir, Production of electric energy or power. Powerplants. Central stations, TK1001-1841
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanlan Zhang, Momna Rubab, Moutong Chen, Jialong Gao, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu, Shuai Wei
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Plasma-activated water, preparation process, active ingredients, physicochemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Naiyong Xiao, Qiang Zhang, Huiya Xu, Changliang Zheng, Yantao Yin, Shucheng Liu, Wenzheng Shi
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101439- (2024)
مصطلحات موضوعية: Grass carp, Lactobacillus plantarum, Favourzyme, Fermentation, Free amino acid, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Shucheng Liu, Jie Yuan
المصدر: Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Qian HOU, Linhuan DING, Honghong ZHANG, Qihang WEI, Zehua QIU, Wanjing HAN, Qinxiu SUN, Shucheng LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 22, Pp 360-367 (2023)
مصطلحات موضوعية: magnetic field-assisted freezing, food, mechanism of action, application, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanming Liu, Ailian Huang, Jiawen Yi, Meiyan Luo, Guili Jiang, Jingjing Guan, Shucheng Liu, Chujin Deng, Donghui Luo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 16, p 2523 (2024)
مصطلحات موضوعية: shrimp paste, fast fermentation, taste, flavor, correlation, bacterial diversity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanlan Zhang, Jie Wei, Hongjie Xv, Imran Khan, Qinxiu Sun, Xihong Zhao, Jialong Gao, Shucheng Liu, Shuai Wei
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: plasma-activated water, Vibrio parahaemolyticus, inactivation, Litopenaeus vannamei, cell membrane, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource