-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuishan Mi, Shanjie Han, Mengxin Wang, Baoyu Han
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101279- (2024)
مصطلحات موضوعية: Steamed green tea, Etiolated tea cultivars, Harvest season, Aroma characteristics, Odor activity value, Antioxidant capacity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengxin Wang, Yanyan Tang, Shuishan Mi, Jingen Pan, Chunwei Guo, Jie Li, Baoyu Han
المصدر: Agriculture, Vol 12, Iss 10, p 1516 (2022)
مصطلحات موضوعية: tea plant, phthalate esters, gas chromatography–mass spectrometry, temporal variations, environmental factors, accumulation type, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanyan Tang, Mengxin Wang, Cheng Pan, Shuishan Mi, Baoyu Han
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 9, p 1266 (2022)
مصطلحات موضوعية: black tea processing, phthalate esters, solid-phase extraction, processing factor, octanol–water partition coefficient, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource