-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Haining GUAN, Xiaoqin DIAO, Dengyong LIU, Jianrong LI, Xuepeng LI, Shumin YI, Jinbo FAN, Zhinan ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 371-377 (2024)
مصطلحات موضوعية: rural revitalization, postgraduate education, collaborative cultivation, innovation mechanism, science and technology backyard, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing YANG, Jianrong LI, Xuepeng LI, Shumin YI, Yuqiong MENG, Rui MA, Geng MI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 40-48 (2024)
مصطلحات موضوعية: surimi, psyllium husk powder, dosidicus gigas, imitation noodles, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhen LIU, Jinxiang WANG, Xuepeng LI, Ruichang GAO, Jianrong LI, Shumin YI, Qing YANG, Zhengpeng WEI, Guangren JI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 122-130 (2023)
مصطلحات موضوعية: nemipterus virgatus myosin, soybean protein isolate, interaction, gel property, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhen LI, Jinxiang WANG, Xuepeng LI, Yongxia XU, Hongbo MI, Shumin YI, Jianrong LI, Ruichang GAO, Yuhao ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 9, Pp 27-37 (2023)
مصطلحات موضوعية: modified starch, silver carp oil, pickering emulsion, emulsion properties, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongbo MI, Yaling LI, Zhenghan LI, Shumin YI, Jianrong LI, Mingli WANG, Xiaohua GUO, Xiaomin ZHOU, Jianyang YU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 78-84 (2023)
مصطلحات موضوعية: fatty acid, myosin, gel properties, protein structure, linoleic acid, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng Liang, Xue Li, Yu Zhang, Yi Wu, Kaiwen Bai, Romero Agusti, Ali Soleimani, Wei Wang, Shumin Yi
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 24, p 8150 (2023)
مصطلحات موضوعية: edible oil, polyphenols, green extraction, green solvent, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xueli He, Honglei Zhao, Yongxia Xu, Shumin Yi, Jianrong Li, Xuepeng Li
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 95, Iss , Pp 106406- (2023)
مصطلحات موضوعية: Oat β-glucan, Ultrasound, Silver carp surimi, Gelation properties, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhongqiang Wang, Ranzhuo Ma, Zhihui Jia, Peng Lin, Zhenhua Zhao, Wei Wang, Shumin Yi, Xuepeng Li, Jianrong Li
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: sea bass sausages, proteomics, Caco-2 cell, calcium ion transport, pathway analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shumin Yi, Beibei Ye, Jianrong Li, Wei Wang, Xuepeng Li
المصدر: Food Frontiers, Vol 1, Iss 4, Pp 473-483 (2020)
مصطلحات موضوعية: aggregation, Hypophthalmichthys molitrix, myosin, Nemipterus virgatus, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xueli He, Yanan Lv, Xuepeng Li, Shumin Yi, Honglei Zhao, Jianrong Li, Yongxia Xu
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 83, Iss , Pp 105942- (2022)
مصطلحات موضوعية: Ultrasound-assisted treatment, Surimi, Gelling properties, Salt content, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource