-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: El-Sayed, Samah M.Aff1, IDs11694024025604_cor1, Shazly, Ahmed Behdal
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(6):5118-5129
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zbrun, María V.Aff1, Aff2, Moreno, Nadia, Camussone, Cecilia M., Signorini, Marcelo L.Aff1, Aff2, Primo, María E.Aff4, IDs42770024013537_cor5
المصدر: Brazilian Journal of Microbiology. 55(2):1783-1791
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 5, Pp 3214-3224 (2024)
مصطلحات موضوعية: acid–heat coagulation, cheese yield, organoleptic characteristic, soft cheese, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: O. I. Kravchenko, S. M. Mykhailiutenko, L. M. Kuzmenko
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 26, Iss 101, Pp 8-12 (2024)
مصطلحات موضوعية: fresh soft cheese, storage, quality, safety, indicators., Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 2, Pp 319-333 (2024)
مصطلحات موضوعية: nano particles, dairy products, fat replacers, fat mimetic, ice cream, frozen yogurt, hard and soft cheese, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Open Veterinary Journal, Vol 14, Iss (1) (Zagazig Veterinary Conference), Pp 594-603 (2024)
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Wehaidy, Hala R.Aff1, IDs4314102300513w_cor1, Abdel-Naby, Mohamed A., Kholif, Adel M. M., Elaaser, Mostafa, Bahgaat, Wafaa K., Wahab, Walaa A. Abdel
المصدر: Journal of Genetic Engineering and Biotechnology. 21(1)
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Dina Mostafa Mohammed, Tamer M. El-Messery, Denis A. Baranenko, Mahmood A. Hashim, Mohamed Said Boulkrane, Marwa M. El-Said
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: Phoenix dactylifera L. seed, dehydrated liposomal, bioaccessibility, soft cheese, benign prostatic hyperplasia, testosterone, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanping HAN, Xinglei GUO, Ling ZHOU, Jing XU, Jingjing SU, Zixuan ZHOU, Yang HAN, Juhua WANG, Xiuheng XUE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 1-8 (2023)
مصطلحات موضوعية: dag, sodium caseinate, nanocellulose, nano emulsion, soft cheese, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Rahela Qader, Ashna Abdulqadr, Nawal Sebo
المصدر: Al-Qadisiyah Journal For Agriculture Sciences, Vol 13, Iss 1, Pp 103-112 (2023)
مصطلحات موضوعية: acid ricotta, best ricotta, cheese whey, soft cheese, whey, Agriculture, Plant culture, SB1-1110, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource