-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuang Li, Songyi Lin, Pengfei Jiang, Zhijie Bao, Xixin Qian, Shuo Wang, Na Sun
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 4, Pp 1613-1628 (2024)
مصطلحات موضوعية: binding mode, gelling properties, molecular forces, myofibrillar protein, polysaccharide, structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Congyun Jiang, Songyi Lin, Yiying Yang, Xin Yang, Yumeng Yang, Yue Tang
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100635- (2024)
مصطلحات موضوعية: Corn flour, Optimizing formulations, Physical and sensory acceptability scores, Chinese steamed bread, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 13, Iss 1, Pp 339-348 (2024)
مصطلحات موضوعية: Penaeus vannamei, Allergenicity, Digestion, BALB/c mice model, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruichun WANG, Yi LI, Songyi LIN, Baoshang FU, Ruiyao LI, Xiaoyang SHAO, Simin ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 85-92 (2023)
مصطلحات موضوعية: spanish mackerel surimi gel, hydroxypropyl starch phosphate, acetylated distarch adipate, pregelatinized acetylated double starch adipate, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Ding, Chunyan Zhu, Pengfei Jiang, Libo Qi, Na Sun, Songyi Lin
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 5, Pp 1772-1778 (2023)
مصطلحات موضوعية: Enzymatic hydrolysis, Isolation, Purification, Antarctic krill antioxidant peptide, Allergenicity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingqi Yang, Yan Qi, Beiwei Zhu, Songyi Lin
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 7, p 1019 (2024)
مصطلحات موضوعية: Antarctic krill peptide, neuroprotection, cognition, oxidative stress, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Congyun Jiang, Xin Yang, Songyi Lin, Yumeng Yang, Jinzhi Yu, Xinqi Du, Yue Tang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 5, p 675 (2024)
مصطلحات موضوعية: corn starch molecular structure, molecular weight correlation, surimi gel properties, protein network formation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiqiang Lu, Renzhi lv, Liu Dong, Dong Chen, Songyi Lin.
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 108, Iss , Pp 105732- (2023)
مصطلحات موضوعية: Memory impairment, Sea cucumber peptides, Hippocampal proteomics, Synapse plasticity, Neuroprotection, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang Tian, Songyi Lin, Zhijie Bao
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 13, p 2477 (2023)
مصطلحات موضوعية: egg yolk powder, accelerated storage test, gel properties, lipid migration, protein oxidation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengjie Hu, Songyi Lin, Qi Feng, Xueqing He, Haowei Xu, Lei Chen, Na Sun
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 11, p 2510 (2023)
مصطلحات موضوعية: IDA mice, Antarctic krill peptide–iron, iron-regulated genes, iron bioavailability, in vivo antioxidant capacity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource