-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Rakin Marica B., Bulatović Maja Lj., Zarić Danica B., Stamenković-Đoković Marijana M., Krunić Tanja Ž., Borić Milka M., Vukašinović-Sekulić Maja S.
المصدر: Hemijska Industrija, Vol 70, Iss 1, Pp 91-98 (2016)
مصطلحات موضوعية: fermented whey-based beverage, probiotics, nutritive value, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zarić Danica B., Pajin Biljana S., Lončarević Ivana S., Petrović Jovana S., Stamenković-Đoković Marijana M.
المصدر: Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 115-127 (2015)
مصطلحات موضوعية: chocolate, ball mill, soy milk, thermal properties, hardness, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
-
3
-
4دورية أكاديمية
Alternate Title: QUALITY OF FERMENTED WHEY BEVERAGE WITH MILK. (English)
المؤلفون: Rakin, Marica B., Bulatović, Maja Lj., Borić, Milka M., Vukašinović Sekulić, Maja S., Zarić, Danica B., Stamenković Đoković, Marijana M., Krunić, Tanja Ž.
المصدر: Chemical Industry / Hemijska Industrija; 2016, Vol. 70 Issue 1, p91-98, 8p