-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 15, Pp 85-93 (2024)
مصطلحات موضوعية: shrimp paste, salt addition, physicochemical properties, bacterial diversity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديميةPreparation and Activity Evaluation of Anti-tyrosinase Peptides from Takifugu rubripes Skin Collagen
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 115-124 (2024)
مصطلحات موضوعية: takifugu rubripes, fish skin, collagen, anti-tyrosinase peptide, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Guan, Feifei, Tian, XiaoqianAff2, Aff3, Zhang, Ruohan, Zhang, YanAff2, Aff3, Wu, Ningfeng, Sun, Jilu, Zhang, Honglian, Tu, Tao, Luo, Huiying, Yao, Bin, Tian, JianAff1, Aff2, IDs4064302400735x_cor11, Huang, HuoqingAff1, IDs4064302400735x_cor12
المصدر: Bioresources and Bioprocessing. 11(1)
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Xiaohan, Tian, Guifang, Zhao, Jinrong, Zhang, Qing, Huai, Xiangqian, Sun, Jilu, Sang, Yaxin
المصدر: In Food Chemistry 30 July 2024 447
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 300-308 (2023)
مصطلحات موضوعية: fermentation temperature, low-salt shrimp paste, free amino acids, free fatty acids, volatile compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Xiaohan, Tian, Guifang, Fu, Kexin, Zuo, Shuojing, Li, Xiaoyan, Sun, Jilu, Zhu, Beiwei, Sang, Yaxin
المصدر: In Food Chemistry 15 October 2024 455
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Pu, Yuanhao, Peng, Kaige, Sun, Jilu, Meng, Qingyong, Zhao, Fangkun, Sang, Yaxin
المصدر: In International Journal of Biological Macromolecules October 2024 277 Part 1
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Chen, Yachun, Yao, Xiaoyue, Sun, Jilu, Ma, Aijin
المصدر: In Food Research International June 2024 185
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Fu, Mengqi, Gao, Jie, Mao, Kemin, Sun, Jilu, Ahmed Sadiq, Faizan, Sang, Yaxin
المصدر: In Food Chemistry 1 February 2024 433
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 7, Pp 169-175 (2023)
مصطلحات موضوعية: low-value shellfish, processed foods, mactra veneriforimis, tropomyosin, allergenicity, reduction technology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource