-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Shi, JiangAff4, Mahmoud, Abdelkader BassionyAff4, Wang, Jia-TongAff5, Yan, Kang-NiAff4, Lv, Hai-PengAff4, Lin, ZhiAff4
المساهمون: Kole, Chittaranjan, Series EditorAff1, Chen, Liang, editorAff2, Chen, Jie-Dan, editorAff3
المصدر: The Tea Plant Genome. :315-340
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: LI Weixuan, XIE Dongchao, SHAO Chenyang, ZHANG Yue, LÜ Haipeng, LIN Zhi, DU Qizhen, ZHU Yin
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 137-148 (2024)
مصطلحات موضوعية: baked green tea, tea cultivars, volatile components, dynamic headspace-thermal desorption/gas chromatography-mass spectrometry, gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry, key odorants, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 3, Pp 9-15 (2024)
مصطلحات موضوعية: green tea, tea cultivars, suitability, comprehensive evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuishan Mi, Shanjie Han, Mengxin Wang, Baoyu Han
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101279- (2024)
مصطلحات موضوعية: Steamed green tea, Etiolated tea cultivars, Harvest season, Aroma characteristics, Odor activity value, Antioxidant capacity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 229-239 (2024)
مصطلحات موضوعية: oolong tea cultivars, white tea, suitability, volatile compounds, quality differences, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 24, Pp 229-234 (2023)
مصطلحات موضوعية: matcha, tea cultivars, suitability, multivariate analysis method, comprehensive evaluation system, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Shijie Yuan, Chengwen Shen, Kun Gao, Shuzhen Feng, Dejun Li, Qiulong Hu, Yu Liu, Ze Luo
المصدر: Agronomy, Vol 14, Iss 3, p 467 (2024)
مصطلحات موضوعية: ecoenzymatic stoichiometry, microbial nutrient limitation, tea cultivars, ecoenzymatic activity, tea quality, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinghua Zheng, Lina Guo, Jianyan Huang, Xinyuan Hao, Xiaoman Li, Nana Li, Yueqi Wang, Kexin Zhang, Xinchao Wang, Lu Wang, Jianming Zeng
المصدر: Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea cultivars, high selenium-enrichment ability, transcriptome analyses, Na2SeO3, Na2SeO4, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chang He, Jingtao Zhou, Yuchuan Li, De zhang, Bernard Ntezimana, Junyu Zhu, Xiaoyong Wang, Wenluan Xu, Xiaoju Wen, Yuqiong Chen, Zhi Yu, Yu Wang, Dejiang Ni
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100730- (2023)
مصطلحات موضوعية: Oolong tea, Aroma attribute, Tea processing mode, Tea cultivars, Molecular sensory technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chuan Yue, Hongli Cao, Shaorong Zhang, Zhilong Hao, Zongjie Wu, Liyong Luo, Liang Zeng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100586- (2023)
مصطلحات موضوعية: Wuyi rock tea (WRT), Aroma profiles, Oolong tea cultivars, Sensory evaluation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource