-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Altan, Can OkanAff1, IDs11947024033637_cor1, Kocatepe, Demet, Çorapcı, Bengünur, Köstekli, Bayram, Turan, Hülya
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. :1-26
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ping WU, Fang YAO, Zhengyun WANG, Xingpu QI, Wei ZHANG, Huanxin ZHANG, Tao YANG, Jiaxin ZHOU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 56-68 (2024)
مصطلحات موضوعية: ultrasound, tenderization, chicken breast meat, protease, calcium chloride, myofibrillar protein, amino acid, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sajadizadeh, Hosna, Zamindar, NafisehAff1, IDs11694023021555_cor2, Esmaeili, Yasaman, Lorenzo, José M.Aff2, Aff3, IDs11694023021555_cor4, Pateiro, Mirian, Goksen, Gulden, Paidari, Saeed, Liu, Lingling, Doudi, Monir
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(2):1218-1228
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mehtap Baykal, Mehmet Çelik, Ladine Çelik, Aygül Küçükgülmez
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 1, Pp 204-215 (2024)
مصطلحات موضوعية: marination, milk, mineral water, squid, tenderization, yeast, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Kavita Patil, Manita Adhikari, Peter Rubinelli, Karina Desiree, Kelly R. Vierck, Jennifer C. Acuff
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 5, Pp 100252- (2024)
مصطلحات موضوعية: Consumers, Foodborne pathogens, Ingredients, Tenderization, Vacuum-package, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuru YANG, Deyin PAN, Jinming MA, Xiaojuan JIANG, Hongsheng CHEN, Jingjing DIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 45-53 (2023)
مصطلحات موضوعية: lamb, tenderization, ultrasonic treatment, protein structure, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Kubra Unal, Ali Samet Babaoğlu, Mustafa Karakaya
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 10, Pp 6260-6270 (2023)
مصطلحات موضوعية: old carcass, tenderization, tough meat, vinegar‐based marinade, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
8كتاب إلكتروني
المؤلفون: Shen, CangliangAff3, Zhang, YifanAff4
المساهمون: Shen, CangliangAff1, Zhang, YifanAff2
المصدر: Food Microbiology Laboratory for the Food Science Student : A Practical Approach. :71-80
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Santhi, A. Kalaikannan, K. Rajendran
المصدر: Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 1, Pp 98-104 (2023)
مصطلحات موضوعية: spent japanese quail meat, tenderization, ginger extract, sensory quality, Animal biochemistry, QP501-801, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chunmei Liu, Zhenjiang Ding, Zihan Zhang, Laiyu Zhao, Chunhui Zhang, Feng Huang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100806- (2023)
مصطلحات موضوعية: Tenderization, Mitochondrial, Outer membrane, Cristae, Fission and fusion, Apoptosis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource