-
1مؤتمر
المؤلفون: Zhou, Yu, Guo, Jingjing, Li, Haohui, Tian, Jinjin, Zhao, Xiaohui, Lei, Lei
المصدر: 2024 IEEE Wireless Communications and Networking Conference (WCNC) Wireless Communications and Networking Conference (WCNC), 2024 IEEE. :1-6 Apr, 2024
Relation: 2024 IEEE Wireless Communications and Networking Conference (WCNC)
-
2تقرير
المؤلفون: Shi, Jia, Gare, Gautam, Tian, Jinjin, Chai, Siqi, Lin, Zhiqiu, Vasudevan, Arun, Feng, Di, Ferroni, Francesco, Kong, Shu
مصطلحات موضوعية: Computer Science - Machine Learning, Computer Science - Artificial Intelligence, Computer Science - Computer Vision and Pattern Recognition
URL الوصول: http://arxiv.org/abs/2407.16067
-
3تقرير
المؤلفون: Wang, Haoyu, Li, Ruirui, Jiang, Haoming, Tian, Jinjin, Wang, Zhengyang, Luo, Chen, Tang, Xianfeng, Cheng, Monica, Zhao, Tuo, Gao, Jing
مصطلحات موضوعية: Computer Science - Computation and Language
URL الوصول: http://arxiv.org/abs/2402.11129
-
4تقرير
-
5تقرير
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Tian, Jinjin, Wang, Hongyu, Mehendale, Sunil, Zhang, Zhe, Wu, Mingpu
المصدر: In Journal of Molecular Liquids 15 July 2024 406
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bi, Jinhong, Zhang, Zhangtong, Tian, Jinjin, Huang, Guocheng
المصدر: In Journal of Colloid And Interface Science May 2024 661:761-771
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: TIAN Jinjin, GU Xudong, ZHANG Zhe, ZHU Zhiqiang, JI Xian
المصدر: Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 2, Pp 117-124,176 (2024)
مصطلحات موضوعية: forced air precooling, apple, fruit trail, cfd simulation, packaging method, stacking method, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9تقرير
المؤلفون: Tian, Jinjin, Chen, Xu, Katsevich, Eugene, Goeman, Jelle, Ramdas, Aaditya
مصطلحات موضوعية: Mathematics - Statistics Theory, Statistics - Methodology
URL الوصول: http://arxiv.org/abs/2102.11253
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: TIAN Jinjin, YAO Chaoyang, ZHANG Zhiqiang, ZHANG Zhe, JI Hongwei, WU Jinyu
المصدر: Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 12-17,44 (2023)
مصطلحات موضوعية: pear melon, vacuum freeze-drying, sublimation temperature, cell morphology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource