-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Chong Shin Yee, Zul Ilham, Acga Cheng, Muhamad Hafiz Abd Rahim, Siti Hajar-Azhari, Mohd Hafis Yuswan, Nurul Aqilah Mohd Zaini, Anna Reale, Tiziana Di Renzo, Wan Abd Al Qadr Imad Wan-Mohtar
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 13, Pp e33147- (2024)
مصطلحات موضوعية: Aspergillus oryzae, Bacillus cereus, Tetragenococcus halophilus, Response surface methodology (RSM), Sensory evaluation, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Tiziana Di Renzo, Maria Carmela Trivisonno, Stefania Nazzaro, Anna Reale, Maria Cristina Messia
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1382 (2024)
مصطلحات موضوعية: hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), sodium alginate, k-carrageenan, xanthan gum, digital image analysis, yeast fermentation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Federica Cardinali, Luca Belleggia, Anna Reale, Martina Cirlini, Floriana Boscaino, Tiziana Di Renzo, Lorenzo Del Vecchio, Natascia Cavalca, Vesna Milanović, Cristiana Garofalo, Cristiana Cesaro, Giorgia Rampanti, Andrea Osimani, Lucia Aquilanti
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 460 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant capacity, olive oil by-product, shelf life, bread-making, wholemeal bread, volatilome, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Tiziana Di Renzo, Giovanni Cascone, Giuseppina Crescente, Anna Reale, Valeria Menga, Maria D’Apolito, Stefania Nazzaro, Maria Grazia Volpe, Stefania Moccia
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 22, p 4096 (2023)
مصطلحات موضوعية: Risciola, Carosella, Saragolla, ATR-FTIR, chemical composition, amylose–amylopectin ratio, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Antonietta Maoloni, Federica Cardinali, Vesna Milanović, Anna Reale, Floriana Boscaino, Tiziana Di Renzo, Ilario Ferrocino, Giorgia Rampanti, Cristiana Garofalo, Andrea Osimani, Lucia Aquilanti
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7207 (2023)
مصطلحات موضوعية: rock samphire, dried spices, microwave drying, metataxonomic, Bacillus, Pseudomonas, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Annalaura Manes, Tiziana Di Renzo, Loreta Dodani, Anna Reale, Claudia Gautiero, Mariastella Di Lauro, Gilda Nasti, Federica Manco, Espedita Muscariello, Bruna Guida, Giovanni Tarantino, Mauro Cataldi
المصدر: Biomedicines, Vol 11, Iss 9, p 2562 (2023)
مصطلحات موضوعية: corticosteroids, cyclosporine, everolimus, microbiota, methylprednisolone, mycophenolic acid, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Reale, Maria Cristina Messia, Cataldo Pulvento, Antonella Lavini, Stefania Nazzaro, Tiziana Di Renzo
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 9, p 1866 (2023)
مصطلحات موضوعية: pseudocereals, spore-forming bacteria, Bacillus spp., PCR-DGGE, rope spoilage, bread, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Reale, Tiziana Di Renzo, Antonio Russo, Serena Niro, Antonio Ottombrino, Mario Paolo Pellicano
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 4, Pp 1837-1847 (2020)
مصطلحات موضوعية: acceptability, apricot nectar, low calorie, natural sweetener, panel test, Stevia rebaudiana bertoni, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Teresa Zotta, Tiziana Di Renzo, Alida Sorrentino, Anna Reale, Floriana Boscaino
المصدر: Microorganisms, Vol 10, Iss 9, p 1849 (2022)
مصطلحات موضوعية: bakery products, non-conventional yeasts, Hanseniaspora spp., leavening ability, volatile organic compounds (VOC), Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 18, p 3679 (2022)
مصطلحات موضوعية: L. brevis, proteomics, probiotics, surface layer proteins, surface associated proteins, lactic acid bacteria, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource