-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Françoise Guéraud, Charline Buisson, Aurélie Promeyrat, Nathalie Naud, Edwin Fouché, Valérie Bézirard, Jacques Dupuy, Pascale Plaisancié, Cécile Héliès-Toussaint, Lidwine Trouilh, Jean-Luc Martin, Sabine Jeuge, Eléna Keuleyan, Noémie Petit, Laurent Aubry, Vassilia Théodorou, Bastien Frémaux, Maïwenn Olier, Giovanna Caderni, Tina Kostka, Gilles Nassy, Véronique Santé-Lhoutellier, Fabrice Pierre
المصدر: npj Science of Food, Vol 7, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2396-8370
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Véronique Santé-Lhoutellier
المصدر: Italian Journal of Animal Science, Vol 22, Iss 1, Pp 898-910 (2023)
مصطلحات موضوعية: cured meat products, tradition, health issue, technological breakthroughs, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sophie PRACHE, Camille ADAMIEC, Thierry ASTRUC, Elisabeth BAÉZA, Pierre-Etienne BOUILLOT, Antoine CLINQUART, Cyril FEIDT, Estelle FOURAT, Joël GAUTRON, Agnès GIRARD, Laurent GUILLIER, Emmanuelle KESSE-GUYOT, Bénédicte LEBRET, Florence LEFÉVRE, Sophie LE PERCHEC, Bruno MARTIN, Pierre-Sylvain MIRADE, Fabrice PIERRE, Mégane RAULET, Didier RÉMOND, Pierre SANS, Isabelle SOUCHON, Catherine DONNARS, Véronique SANTÉ-LHOUTELLIER
المصدر: INRAE Productions Animales (2023)
مصطلحات موضوعية: Animal culture, SF1-1100, Aquaculture. Fisheries. Angling, SH1-691
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Eléna Keuleyan, Aline Bonifacie, Thierry Sayd, Angéline Duval, Laurent Aubry, Sylvie Bourillon, Philippe Gatellier, Aurélie Promeyrat, Gilles Nassy, Valérie Scislowski, Laurent Picgirard, Laëtitia Théron, Véronique Santé-Lhoutellier
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100474- (2022)
مصطلحات موضوعية: Digestion, Nitrite, Nitrate, Processed meat, Dry-cured fermented sausages, Nitroso-compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Aline Bonifacie, Laurent Aubry, Philippe Gatellier, Véronique Santé-Lhoutellier, Laetitia Théron
المصدر: MethodsX, Vol 8, Iss , Pp 101289- (2021)
مصطلحات موضوعية: Biochemical characterization of nitroso compounds in food products, Science
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jean-Louis PEYRAUD, Joël AUBIN, Marc BARBIER, René BAUMONT, Cécile BERRI, Jean-Pierre BIDANEL, Christine CITTI, Corinne COTINOT, Christian DUCROT, Pierre DUPRAZ, Philippe FAVERDIN, Nicolas FRIGGENS, Sabine HOUOT, Marie-Odile NOZIÈRES-PETIT, Claire ROGEL-GAILLARD, Véronique SANTÉ-LHOUTELLIER
المصدر: INRAE Productions Animales, Vol 32, Iss 2 (2019)
مصطلحات موضوعية: Animal culture, SF1-1100, Aquaculture. Fisheries. Angling, SH1-691
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Diane de La Pomelie, Sabine Leroy, Régine Talon, Philippe Ruiz, Philippe Gatellier, Véronique Santé-Lhoutellier
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 10, p 2415 (2021)
مصطلحات موضوعية: Shiga toxin-producing Escherichia coli, ground meat, gastrointestinal digestion, nitrite, nitroso compounds, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Eléna Keuleyan, Aline Bonifacie, Philippe Gatellier, Claude Ferreira, Sylvie Blinet, Aurélie Promeyrat, Gilles Nassy, Véronique Santé-Lhoutellier, Laëtitia Théron
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 9, p 2230 (2021)
مصطلحات موضوعية: N-nitrosation, lipid oxidation, processed meats, nitrite, differential spectrophotometry, emulsion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Laurent Aubry, Thierry Sayd, Claude Ferreira, Christophe Chambon, Annie Vénien, Sylvie Blinet, Marie Bourin, Angélique Travel, Maeva Halgrain, Véronique Santé-Lhoutellier, Laetitia Théron
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 12, p 3508 (2021)
مصطلحات موضوعية: frozen–thawing cycles, fatty liver, MALDI-TOF mass spectrometry, chemometrics, fraud detection, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Laetitia Théron, Aline Bonifacie, Jérémy Delabre, Thierry Sayd, Laurent Aubry, Philippe Gatellier, Christine Ravel, Christophe Chambon, Thierry Astruc, Jacques Rouel, Véronique Santé-Lhoutellier, Matthieu Réfrégiers, Frank Wien
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 5, p 998 (2021)
مصطلحات موضوعية: protein oxidation, synchrotron radiation circular dichroism, digestion, pepsin, mass spectrometry, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource