-
1دورية أكاديميةIdentification of volatile components in Carthamus tinctorius honey using widely-targeted volatilome
المؤلفون: Zhang, Xueyan, Liu, Hongcheng, Wang, LiAff1, IDs11694024025293_cor3
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(6):4733-4740
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiao, Yuanfang, Tang, Haiyan, Yan, Zhi, Wu, Zhuanrong, Zhang, De, Yu, Zhi, Chen, Yuqiong, Ni, DejiangAff1, IDs11694024023999_cor8
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(5):3244-3254
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Yunying, Liang, Yupeng, Zhang, Wenming, Ren, YanAff1, IDs13197023058509_cor4, Bao, Xiaoming
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 61(4):651-674
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, QianhuiAff1, Aff2, Aff3, Ding, Yujun, Tan, Lehe, Xu, Zhi, Zhang, ChenghuiAff1, Aff3, IDs00217023044129_cor5, Lv, DaizhuAff2, Aff4, Aff5, Aff6, IDs00217023044129_cor6
المصدر: European Food Research and Technology. 250(2):593-602
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiali MA, Ting ZHANG, Wenhui ZHAO, Yunteng LIU, Yichi ZHANG, Zeqiang MA, Cheng WANG, Jianbo WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 275-284 (2024)
مصطلحات موضوعية: polygonatum cyrtonema, tender bud, fixation, substitute tea, volatile components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuan ZHANG, Haoran MO, Hui ZHAO, Xin LI, Yu HE, Mingzheng HUANG, Weiyuan TANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 263-272 (2024)
مصطلحات موضوعية: ctenopharyngodon idella meat, cooking method, volatile components, gas chromatography-mass spectrometry, electronic nose, sensory evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yifei LU, Huijuan ZHANG, Siwen WANG, Guoqiang WANG, Hanrui LI, Xiangning CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 11-25 (2024)
مصطلحات موضوعية: peppermint, modified atmosphere packaging, volatile components, respiration rate model, storage and preservation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuyang PENG, Junran CHEN, Hanyuan CUI, Liwu HU, Zidi ZHANG, Xingyu ZHU, Cunkun CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 272-279 (2024)
مصطلحات موضوعية: cistanche deserticola, gas chromatography-ion mobility spectroscopy (gc-ims), volatile components, fingerprint mapping, principal component analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jayatunga, H. G. T. H.Aff1, IDs1216102302552y_cor1, Weerathunge, H. D., Somasiri, H. P. P. S., Mahanama, K. R. R.
المصدر: Food Analytical Methods. 17(1):96-104
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Naumov, V. B.Aff1, IDS0016702923120042_cor1, Dorofeeva, V. A., Girnis, A. V.Aff2, IDS0016702923120042_cor3
المصدر: Geochemistry International. 61(12):1253-1272