-
1دورية أكاديمية
عنوان ترانسليتريتد: W. M. Bayliss (1880-1924)
المؤلفون: Szállási A
المصدر: Orvosi hetilap [Orv Hetil] 1974 Oct 06; Vol. 115 (40), pp. 2380-1.
نوع المنشور: Biography; Historical Article; Journal Article
بيانات الدورية: Publisher: Akademiai Kiado Country of Publication: Hungary NLM ID: 0376412 Publication Model: Print Cited Medium: Print ISSN: 0030-6002 (Print) Linking ISSN: 00306002 NLM ISO Abbreviation: Orv Hetil Subsets: MEDLINE
مواضيع طبية MeSH: England ; History, 19th Century ; History, 20th Century ; Physiology/history
Personal Name as Subject: Bayliss WMBAYLISS WM
-
2مراجعة
المصدر: The Journal of State Medicine (1912-1937), 1920 Oct 01. 28(10), 323-323.
Relation: An Introduction to General Physiology W. M. Bayliss
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/45204666
-
3مراجعة
المصدر: The Journal of State Medicine (1912-1937), 1918 Mar 01. 26(3), 96-96.
Relation: The Physiology of Food and Economy in Diet W. M. Bayliss
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/45203845
-
4مراجعة
المصدر: The Journal of State Medicine (1912-1937), 1916 Feb 01. 24(2), 62-62.
Relation: Principles of General Physiology W. M. Bayliss
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/45203492
-
5مراجعة
المصدر: Science Progress in the Twentieth Century (1919-1933), 1919 Jul 01. 14(53), 171-172.
Relation: Intravenous Injection in Wound Shock W. M. Bayliss
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/43427367
-
6مراجعة
المصدر: Science Progress in the Twentieth Century (1919-1933), 1920 Jan 01. 14(56), 693-693.
Relation: An Introduction to General Physiology, with Practical Exercises W. M. Bayliss
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/43427558
-
7مراجعة
المؤلفون: Symes, W. L.
المصدر: Science Progress (1916-1919), 1916 Jul 01. 11(41), 176-177.
Relation: Physiological Abstracts, Vol. I, Nos. I and II G. Barger W. M. Bayliss F. G. Benedict T. Graham Brown R. Brinkman G. A. Buckmaster F. J. J. Buytendijk H. W. Bywaters G. D. Cathcart W. J. Gies T. Lewis Keith Lucas W. Mair E. Mellanby O. Rosenheim C. S. Sherrington S. B. Schryver W. L. Symes S. Tait W. H. Thompson G. S. Walpole Eric M. P. Widmark W. D. Halliburton
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/43426749
-
8مراجعة
المصدر: Science Progress in the Twentieth Century (1906-1916), 1914 Jan 01. 8(32), 782-783.
Relation: The Nature of Enzyme Action. Third Edition, revised and enlarged W. M. Bayliss
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/43427592
-
9مراجعة
المصدر: Studies: An Irish Quarterly Review, 1917 Jun 01. 6(22), 328-330.
Relation: The Physiology of Food and Economy in Diet W. M. Bayliss; Food and Fitness James Long
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/30082768
-
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.