يعرض 1 - 10 نتائج من 627 نتيجة بحث عن '"W. M. Bayliss"', وقت الاستعلام: 1.08s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    عنوان ترانسليتريتد: W. M. Bayliss (1880-1924)

    المؤلفون: Szállási A

    المصدر: Orvosi hetilap [Orv Hetil] 1974 Oct 06; Vol. 115 (40), pp. 2380-1.

    نوع المنشور: Biography; Historical Article; Journal Article

    بيانات الدورية: Publisher: Akademiai Kiado Country of Publication: Hungary NLM ID: 0376412 Publication Model: Print Cited Medium: Print ISSN: 0030-6002 (Print) Linking ISSN: 00306002 NLM ISO Abbreviation: Orv Hetil Subsets: MEDLINE

    Personal Name as Subject: Bayliss WMBAYLISS WM

  2. 2
    مراجعة

    المصدر: The Journal of State Medicine (1912-1937), 1920 Oct 01. 28(10), 323-323.

    Relation: An Introduction to General Physiology W. M. Bayliss

  3. 3
    مراجعة

    المصدر: The Journal of State Medicine (1912-1937), 1918 Mar 01. 26(3), 96-96.

    Relation: The Physiology of Food and Economy in Diet W. M. Bayliss

  4. 4
    مراجعة

    المصدر: The Journal of State Medicine (1912-1937), 1916 Feb 01. 24(2), 62-62.

    Relation: Principles of General Physiology W. M. Bayliss

  5. 5
    مراجعة

    المصدر: Science Progress in the Twentieth Century (1919-1933), 1919 Jul 01. 14(53), 171-172.

    Relation: Intravenous Injection in Wound Shock W. M. Bayliss

  6. 6
    مراجعة

    المصدر: Science Progress in the Twentieth Century (1919-1933), 1920 Jan 01. 14(56), 693-693.

    Relation: An Introduction to General Physiology, with Practical Exercises W. M. Bayliss

  7. 7
    مراجعة

    المؤلفون: Symes, W. L.

    المصدر: Science Progress (1916-1919), 1916 Jul 01. 11(41), 176-177.

    Relation: Physiological Abstracts, Vol. I, Nos. I and II G. Barger W. M. Bayliss F. G. Benedict T. Graham Brown R. Brinkman G. A. Buckmaster F. J. J. Buytendijk H. W. Bywaters G. D. Cathcart W. J. Gies T. Lewis Keith Lucas W. Mair E. Mellanby O. Rosenheim C. S. Sherrington S. B. Schryver W. L. Symes S. Tait W. H. Thompson G. S. Walpole Eric M. P. Widmark W. D. Halliburton

  8. 8
    مراجعة

    المصدر: Science Progress in the Twentieth Century (1906-1916), 1914 Jan 01. 8(32), 782-783.

    Relation: The Nature of Enzyme Action. Third Edition, revised and enlarged W. M. Bayliss

  9. 9
    مراجعة

    المصدر: Studies: An Irish Quarterly Review, 1917 Jun 01. 6(22), 328-330.

    Relation: The Physiology of Food and Economy in Diet W. M. Bayliss; Food and Fitness James Long

  10. 10
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.