-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xu WANG, Cong LI, Wangang ZHANG, Ying WANG, Baocai XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 24, Pp 43-53 (2023)
مصطلحات موضوعية: emulsified sausage, cooking temperature, fat, volatile flavor substance, pls-da, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yujuan Fang, Jian Zhang, Chao Ma, Lujuan Xing, Wenxuan Wang, Wangang Zhang
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 108, Iss , Pp 106979- (2024)
مصطلحات موضوعية: Ultrasound treatment, Beef aging, Volatile flavor, OAV, Fat oxidation, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuejing Hao, Lujuan Xing, Zixu Wang, Jiaming Cai, Fidel Toldrá, Wangang Zhang
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106697- (2023)
مصطلحات موضوعية: Porcine bone collagen, Ultrasound, Enzymatic hydrolysis, Bioactive peptides, Anti-inflammatory effect, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian Zhang, Wangang Zhang, Chao Ma, Jiaming Cai
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 98, Iss , Pp 106490- (2023)
مصطلحات موضوعية: Ultrasonic pretreatment, Quality characteristics, Unsmoked bacon, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Songmin Cao, Xinyu Wang, Lujuan Xing, Wangang Zhang
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 24, p 5021 (2023)
مصطلحات موضوعية: bovine bone gelatin peptides, myocardial hypertrophy, myocardial fibrosis, proteomics, Pi3k/Akt, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenwei Lu, Qin Hou, Wangang Zhang
المصدر: Food Materials Research, Vol 2, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
مصطلحات موضوعية: protein s-nitrosylation, postmortem glycolysis, enzymes, meat quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2771-4683
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziqing Ye, Jian Zhang, José M. Lorenzo, Mutian Zhang, Wangang Zhang
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 8, Pp 4473-4483 (2021)
مصطلحات موضوعية: bromelain, flavor, quality, smoked salted duck, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yantao Yin, Jiaming Cai, Lei Zhou, Lujuan Xing, Wangang Zhang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: beef, protein oxidation, gut microbiota (GM), intestinal barrier, colon inflammation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qingfeng Ge, Bo Yang, Rui Liu, Donglei Jiang, Hai Yu, Mangang Wu, Wangang Zhang
المصدر: BMC Microbiology, Vol 21, Iss 1, Pp 1-9 (2021)
مصطلحات موضوعية: Lactobacillus plantarum NJAU-01, Jinhua Ham, D-galactose-induced aging animal, Malondialdehyde, Antioxidant capacity, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1471-2180
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Shiqi Hu, Xinglian Xu, Wangang Zhang, Chunbao Li, Guanghong Zhou
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 7, p 1454 (2023)
مصطلحات موضوعية: endogenous proteases, dry-cured ham, process parameters, protein degradation, flavor, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource